Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
REJLERS Located at Flera orter, Phone: 0771-78 00 00. .
REJLERS Reviewed by Jens Ljunggren Med över 75 år i elkraftbranschen och hög kompetens inom kraft, byggnation, automation och energitjänster har Rejlers den erfarenhet och bredd som krävs för att ta sig an solcellsprojekt i alla storlekar. Rejlers kan som totalentreprenör… Rejlers - Nyckelfärdiga solcellsanläggningar samt konsulttjänster. Med över 75 år i elkraftbranschen och hög kompetens inom kraft, byggnation, automation och energitjänster har Rejlers den erfarenhet och bredd som krävs för att ta sig an solcellsprojekt i alla storlekar. Rejlers kan som totalentreprenör projektera och uppföra nyckelfärdiga solcellsanläggningar från förstudie till besiktning. Vi erbjuder kompletta energitjänster med rapportering av elcertifikat, budgetkalkyler och energieffektivisering. Även om projektet ännu inte är definierat eller väntar på rätt tillfälle att börja så har Rejlers kompetens att ta projektet till färdig slutprodukt. Rejlers erbjuder konsulttjänster som: - Förstudie - Budgetkalkyl - Projektering - Projektsamordning - Förfrågningsunderlag - Anbudsanalys - Myndighetsansökan - Upphandling - Konstruktion - Leverans av energimätare - Mätvärdesinsamling - Energikartläggning - Besiktning Vi hjälper till med värdering av anbud, skilja olika offerter åt och bedöma kvaliteten av produkter och tjänster. Rejlers utför även besiktning av befintliga solcellsanläggningar och kan ge åtgärdsförslag samt bistå med dokumentation. Oavsett om solcellerna planeras att vara fristående, på industritak, flerbostadshus eller kommersiella fastigheter projekterar vi varje anläggning efter dess unika förutsättningar. Utformning och skala kan anpassas efter fastighetens förbrukning, arkitektonisk estetik eller budgetkalkyl. Solceller kombineras fördelaktigt med andra tekniska lösningar som energilager eller elbilsladdning där Rejlers erbjuder en komplett lösning för varje projekt. Rating: 5

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

REJLERS

Nyckelfärdiga solcellsanläggningar samt konsulttjänster

Med över 75 år i elkraftbranschen och hög kompetens inom kraft, byggnation, automation och energitjänster har Rejlers den erfarenhet och bredd som krävs för att ta sig an solcellsprojekt i alla storlekar.

Rejlers kan som totalentreprenör projektera och uppföra nyckelfärdiga solcellsanläggningar från förstudie till besiktning. Vi erbjuder kompletta energitjänster med rapportering av elcertifikat, budgetkalkyler och energieffektivisering. Även om projektet ännu inte är definierat eller väntar på rätt tillfälle att börja så har Rejlers kompetens att ta projektet till färdig slutprodukt.

Rejlers erbjuder konsulttjänster som:

- Förstudie
- Budgetkalkyl
- Projektering
- Projektsamordning
- Förfrågningsunderlag
- Anbudsanalys
- Myndighetsansökan
- Upphandling
- Konstruktion
- Leverans av energimätare
- Mätvärdesinsamling
- Energikartläggning
- Besiktning

Vi hjälper till med värdering av anbud, skilja olika offerter åt och bedöma kvaliteten av produkter och tjänster. Rejlers utför även besiktning av befintliga solcellsanläggningar och kan ge åtgärdsförslag samt bistå med dokumentation.

Oavsett om solcellerna planeras att vara fristående, på industritak, flerbostadshus eller kommersiella fastigheter projekterar vi varje anläggning efter dess unika förutsättningar. Utformning och skala kan anpassas efter fastighetens förbrukning, arkitektonisk estetik eller budgetkalkyl. Solceller kombineras fördelaktigt med andra tekniska lösningar som energilager eller elbilsladdning där Rejlers erbjuder en komplett lösning för varje projekt.


Kategorier: Miljökonsulter, Solenergi, Teknikkonsulter

Nyckelord: -