Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
MALMÖ STAD Located at Malmö, Phone: 040-34 10 00. .
MALMÖ STAD Reviewed by Jens Ljunggren I Malmö är vi bra på miljöarbete och har ambitionen att vara en ledande miljöstad. Vi har som mål att göra hållbarhet till verklighet för alla som bor i Malmö. År 2020 ska Malmö vara världsbäst på hållbar stadsutveckling. Utmaningen att göra… Malmö stad - Upptäck det klimatsmarta Malmö. I Malmö är vi bra på miljöarbete och har ambitionen att vara en ledande miljöstad. Vi har som mål att göra hållbarhet till verklighet för alla som bor i Malmö. År 2020 ska Malmö vara världsbäst på hållbar stadsutveckling. Utmaningen att göra Malmö världsbäst kräver att vi är många som arbetar mot gemensamma mål. Ett omfattande arbete pågår för fullt och vi har redan kommit så långt att det börjar ge eko både här hemma och ute i världen. Malmö ska bli Sveriges klimatsmartaste stad. År 2030 ska hela Malmö försörjas till 100 procent av förnybar energi. Inom ramen för Malmö stads miljöarbete stödjer, utvecklar och samordnar vi många olika typer av miljöprojekt som ska leda till ett hållbart Malmö och ett ökat demokratiskt inflytande. Malmö stad deltar aktivt i många utvecklingsprojekt i syfte att ständigt föra fram hållbarhetsfrågornas värde i till exempel stadsplaneringen. Malmö en Policy för hållbar utveckling och mat. Syftet med policyn är att bidra till ett hållbart Malmö med friska medborgare. I Malmö ska god och bra mat vara en självklarhet. Om detta och mycket annat kan du hitta på ingångarna här i vänstermenyn. Rating: 5

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

MALMÖ STAD

Upptäck det klimatsmarta Malmö

I Malmö är vi bra på miljöarbete och har ambitionen att vara en ledande miljöstad. Vi har som mål att göra hållbarhet till verklighet för alla som bor i Malmö.

År 2020 ska Malmö vara världsbäst på hållbar stadsutveckling. Utmaningen att göra Malmö världsbäst kräver att vi är många som arbetar mot gemensamma mål. Ett omfattande arbete pågår för fullt och vi har redan kommit så långt att det börjar ge eko både här hemma och ute i världen. Malmö ska bli Sveriges klimatsmartaste stad. År 2030 ska hela Malmö försörjas till 100 procent av förnybar energi.

Inom ramen för Malmö stads miljöarbete stödjer, utvecklar och samordnar vi många olika typer av miljöprojekt som ska leda till ett hållbart Malmö och ett ökat demokratiskt inflytande. Malmö stad deltar aktivt i många utvecklingsprojekt i syfte att ständigt föra fram hållbarhetsfrågornas värde i till exempel stadsplaneringen.

Malmö en Policy för hållbar utveckling och mat. Syftet med policyn är att bidra till ett hållbart Malmö med friska medborgare. I Malmö ska god och bra mat vara en självklarhet. Om detta och mycket annat kan du hitta på ingångarna här i vänstermenyn.


Kategorier: Föreningar & Opinion, Miljökonsulter

Nyckelord: -