Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
MYRORNA Located at Hela landet, Phone: 08-563 16 950. .
MYRORNA Reviewed by Gita Ljunggren Myrorna har 35 butiker och ett antal sorteringar, som fungerar som gåvomottagningar. Alla butiker, förutom citybutikerna i Stockholm, Malmö, Uppsala och butiken i Emporia är fullsortimentsbutiker och har både mode och heminredning. Du kan lämna… Myrorna - Sveriges största secondhandkedja. Myrorna har 35 butiker och ett antal sorteringar, som fungerar som gåvomottagningar. Alla butiker, förutom citybutikerna i Stockholm, Malmö, Uppsala och butiken i Emporia är fullsortimentsbutiker och har både mode och heminredning. Du kan lämna gåvor till våra butiker, gåvomottagningar och klädboxar. Alla butiker tar emot gåvor under sina öppettider. Myrorna är Sveriges största secondhandkedja för försäljning av secondhandvaror och är samtidigt störst i vårt land när det gäller att samla in begagnade varor. Vi har stora sorteringsanläggningar på flera ställen i landet och närmare 40 butiker, Från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi har ca 400 anställda och sysselsätter ungefär dubbelt så många genom praktikplatser, arbetsträningsprogram eller som volontärer. Du kan lämna gåvor till våra butiker, gåvomottagningar och klädboxar. Alla butiker tar emot gåvor under sina öppettider. Allt som säljs i våra butiker är gåvor som människor och företag lämnat i våra butiker, i insamlingsbehållare, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna har de senaste åren haft en vinst på över 40 miljoner om året som oavkortat har gått till Frälsningsarméns sociala verksamhet. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

MYRORNA

Sveriges största secondhandkedja

Myrorna har 35 butiker och ett antal sorteringar, som fungerar som gåvomottagningar. Alla butiker, förutom citybutikerna i Stockholm, Malmö, Uppsala och butiken i Emporia är fullsortimentsbutiker och har både mode och heminredning. Du kan lämna gåvor till våra butiker, gåvomottagningar och klädboxar. Alla butiker tar emot gåvor under sina öppettider. Myrorna är Sveriges största secondhandkedja för försäljning av secondhandvaror och är samtidigt störst i vårt land när det gäller att samla in begagnade varor. Vi har stora sorteringsanläggningar på flera ställen i landet och närmare 40 butiker, Från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi har ca 400 anställda och sysselsätter ungefär dubbelt så många genom praktikplatser, arbetsträningsprogram eller som volontärer.

Du kan lämna gåvor till våra butiker, gåvomottagningar och klädboxar. Alla butiker tar emot gåvor under sina öppettider. Allt som säljs i våra butiker är gåvor som människor och företag lämnat i våra butiker, i insamlingsbehållare, på återvinningscentraler eller som hämtats av någon av våra egna lastbilar. Myrorna har de senaste åren haft en vinst på över 40 miljoner om året som oavkortat har gått till Frälsningsarméns sociala verksamhet.


Kategorier: Eko-affärer, Kläder

Nyckelord: -