Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
JANE WIKSTRÖM DESIGN Located at Ystad, Phone: 0411-131 50. .
JANE WIKSTRÖM DESIGN Reviewed by Gita Ljunggren Jane Wikström designar kläder med omtanke om människa och miljö. Etablerat redan 1964 och ekologiskt sedan 1996! Därmed är Jane Wikström är en av verkliga pionjärerna inom medveten klädproduktion. Jag vill göra kläder att må bra i. Det är… Jane wikström design - Skönt för både kropp & själ. Jane Wikström designar kläder med omtanke om människa och miljö. Etablerat redan 1964 och ekologiskt sedan 1996! Därmed är Jane Wikström är en av verkliga pionjärerna inom medveten klädproduktion. Jag vill göra kläder att må bra i. Det är utgångspunkten för all min design. Det handlar om hur de sitter på kroppen, hur tyget känns mot huden och inte minst om hur vi som bär kläderna påverkas av de kvalitéer jag väljer. Ja, och så är det viktigt att ingen far illa vid klädernas väg från frö till färdiga plagg. Jag fokuserar på att göra tidlösa basplagg av riktigt bra kvalitet. Många av mina kunder har hittat modeller som de köper om och om igen - kanske med en ny färg eller i en ny kvalité - och det skulle inte kännas bra att ta bort dessa modeller bara för att "göra något nytt". Man skulle kunna kalla det Slow fashion! Med inspiration av den mer kända slow food-rörelsen. För oss sammanfattar följande citat i alla fall hur vi förhåller oss till kläder: - Slow Fashion is to clothing and design what slow food is to cuisine – natural, organic, ethical, local (where possible) and designs with an emphasis on quality, and of course – taste. Slow Fashion means you can look fantastic and feel 100% guilt free. Välkommen! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

JANE WIKSTRÖM DESIGN

Skönt för både kropp & själ

Jane Wikström designar kläder med omtanke om människa och miljö. Etablerat redan 1964 och ekologiskt sedan 1996! Därmed är Jane Wikström är en av verkliga pionjärerna inom medveten klädproduktion.

Jag vill göra kläder att må bra i. Det är utgångspunkten för all min design. Det handlar om hur de sitter på kroppen, hur tyget känns mot huden och inte minst om hur vi som bär kläderna påverkas av de kvalitéer jag väljer. Ja, och så är det viktigt att ingen far illa vid klädernas väg från frö till färdiga plagg.

Jag fokuserar på att göra tidlösa basplagg av riktigt bra kvalitet. Många av mina kunder har hittat modeller som de köper om och om igen - kanske med en ny färg eller i en ny kvalité - och det skulle inte kännas bra att ta bort dessa modeller bara för att "göra något nytt".

Man skulle kunna kalla det Slow fashion! Med inspiration av den mer kända slow food-rörelsen. För oss sammanfattar följande citat i alla fall hur vi förhåller oss till kläder:

- Slow Fashion is to clothing and design what slow food is to cuisine – natural, organic, ethical, local (where possible) and designs with an emphasis on quality, and of course – taste. Slow Fashion means you can look fantastic and feel 100% guilt free.

Välkommen!


Kategorier: Kläder

Nyckelord: -

 facebook.com/JANE WIKSTRÖM DESIGN