Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
HAPPY FOOD STORE Located at Stockholm, Phone: 08-400 228 40. .
HAPPY FOOD STORE Reviewed by Jens Ljunggren Finlands största eko-butikskedja Ruohonjuuri etablerar en konceptbutik i Sverige under namnet Happy Food Store. Det blir kedjans tolfte butik och första butik i Sverige. Happy Food Store säljer ekologisk mat, naturkosmetika och och en lång rad… Happy food store - Finlands största eko-butikskedja etablerar sig i Sverige. Finlands största eko-butikskedja Ruohonjuuri etablerar en konceptbutik i Sverige under namnet Happy Food Store. Det blir kedjans tolfte butik och första butik i Sverige. Happy Food Store säljer ekologisk mat, naturkosmetika och och en lång rad andra ekoprodukter. Vi har även en nätbutik och Green Street Café som öppnar i samma lokal med servering av raw food-bakverk och hälsosamma maträtter. Butikskedjan genomsyras av visionen att sprida glädje och tar nu sitt framgångsrika succékoncept till Sverige. Ruohonjuuri, som grundades 1982, är en pionjär inom finsk ekohandel och delar årligen ut priser och stipendier till innovationer som främjar miljön och en hållbar utveckling. Företaget prioriterar även samarbeten med inhemska leverantörer som bidrar till butikernas breda sortiment och gemensamma marknadsföringsaktiviteter. Varje månad donerar butikskedjan hela vinsten från försäljningen av en kampanjprodukt till ett välgörenhetsprojekt utvalt av deras kunder. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

HAPPY FOOD STORE

Finlands största eko-butikskedja etablerar sig i Sverige

Finlands största eko-butikskedja Ruohonjuuri etablerar en konceptbutik i Sverige under namnet Happy Food Store. Det blir kedjans tolfte butik och första butik i Sverige.

Happy Food Store säljer ekologisk mat, naturkosmetika och och en lång rad andra ekoprodukter. Vi har även en nätbutik och Green Street Café som öppnar i samma lokal med servering av raw food-bakverk och hälsosamma maträtter.

Butikskedjan genomsyras av visionen att sprida glädje och tar nu sitt framgångsrika succékoncept till Sverige.

Ruohonjuuri, som grundades 1982, är en pionjär inom finsk ekohandel och delar årligen ut priser och stipendier till innovationer som främjar miljön och en hållbar utveckling. Företaget prioriterar även samarbeten med inhemska leverantörer som bidrar till butikernas breda sortiment och gemensamma marknadsföringsaktiviteter. Varje månad donerar butikskedjan hela vinsten från försäljningen av en kampanjprodukt till ett välgörenhetsprojekt utvalt av deras kunder.


Kategorier: Eko-affärer, Eko-butiker, Hälsa & Skönhet, Hälsokost & tillskott, Hygienartiklar, Mataffärer, Rengöringsmedel, Tvättmedel

Nyckelord: -