Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
REKO KYCKLING Located at Rydsgård, Phone: 040-89 999. .
REKO KYCKLING Reviewed by Jens Ljunggren Reko Kyckling är ett nätverk av småskaliga ekologiska uppfödare som bestämt oss för att med kärlek leverera en så bra ekologisk och KRAV-märkt kyckling som möjligt. Bra för dig och din familj såklart men även för uppfödarna, djuren och naturen. Vi… Reko kyckling - Svensk, ekologisk och KRAV-märkt kyckling. Reko Kyckling är ett nätverk av småskaliga ekologiska uppfödare som bestämt oss för att med kärlek leverera en så bra ekologisk och KRAV-märkt kyckling som möjligt. Bra för dig och din familj såklart men även för uppfödarna, djuren och naturen. Vi erbjuder bl.a. hel kyckling, kycklingbröstfilé, kycklingben, kycklinglårfilé, kycklingvingar och kycklinglever. I näteverket ingår Härseby och Stora Tostebo Gård i Östergötland, Activs i Tomelilla samt Nymölle och Lilla Perstorps Gård och Slakteri utanför Genarp. Reko kycklingar lever fritt i väl tilltagna stall med möjlighet att gå ut i en 20 000 kvadratmeter stor trädgård där de fritt kan ströva runt och picka. Varje stall har en veranda där kycklingarna tycker om att vara när det regnar. Kycklingarna växer upp långsamt i sin egen takt, de lever länge och äter ett reko ekologiskt foder fritt från antibiotika och GMO-manipulerade växter. Du hittar Reko ekologisk och KRAV-märkt kyckling i välsorterade mataffärer, på Mathem.se och i de flesta ekologiska matbutikerna runtom i Sverige. Butiker som Paradiset, Eat! Ekoaffären, och Ekodirekt i Stockholm, FRAM i Göteborg, och Green Market i Malmö, till exempel. Reko är centralt listad på Ica, Coop och Hemköp. Om du inte hittar Reko i din butik så tveka inte att fråga personalen och be dem köpa in Reko. Rating: 5

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

REKO KYCKLING

Svensk, ekologisk och KRAV-märkt kyckling

Reko Kyckling är ett nätverk av småskaliga ekologiska uppfödare som bestämt oss för att med kärlek leverera en så bra ekologisk och KRAV-märkt kyckling som möjligt. Bra för dig och din familj såklart men även för uppfödarna, djuren och naturen. Vi erbjuder bl.a. hel kyckling, kycklingbröstfilé, kycklingben, kycklinglårfilé, kycklingvingar och kycklinglever.

I näteverket ingår Härseby och Stora Tostebo Gård i Östergötland, Activs i Tomelilla samt Nymölle och Lilla Perstorps Gård och Slakteri utanför Genarp.

Reko kycklingar lever fritt i väl tilltagna stall med möjlighet att gå ut i en 20 000 kvadratmeter stor trädgård där de fritt kan ströva runt och picka. Varje stall har en veranda där kycklingarna tycker om att vara när det regnar. Kycklingarna växer upp långsamt i sin egen takt, de lever länge och äter ett reko ekologiskt foder fritt från antibiotika och GMO-manipulerade växter.

Du hittar Reko ekologisk och KRAV-märkt kyckling i välsorterade mataffärer, på Mathem.se och i de flesta ekologiska matbutikerna runtom i Sverige. Butiker som Paradiset, Eat! Ekoaffären, och Ekodirekt i Stockholm, FRAM i Göteborg, och Green Market i Malmö, till exempel. Reko är centralt listad på Ica, Coop och Hemköp. Om du inte hittar Reko i din butik så tveka inte att fråga personalen och be dem köpa in Reko.


Kategorier: Fågel & Kyckling

Nyckelord: -

 facebook.com/REKO KYCKLING