Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
OUTOFHOME.SE - FOODSERVICE PÅ NÄTET Located at Göteborg, Phone: 031-700 83 82. .
OUTOFHOME.SE - FOODSERVICE PÅ NÄTET Reviewed by Jens Ljunggren Outofhome.se är det nya smarta och hållbara alternativet för dig som driver café, restaurang och storkök. Med snabb leverans, schyssta priser, hållbara varumärken och 100% klimatkompenserad frakt håller outofhome.se snabbt på att växa till en av de… Outofhome.se - foodservice på nätet - E-handelsgrossist för café & restaurang med stort ekologiskt och certifierat sortiment. Outofhome.se är det nya smarta och hållbara alternativet för dig som driver café, restaurang och storkök. Med snabb leverans, schyssta priser, hållbara varumärken och 100% klimatkompenserad frakt håller outofhome.se snabbt på att växa till en av de populäraste grossisterna för mindre och medelstora verksamheter. De generösa fraktvillkoren på 2000 kr fri leverans ger fler möjligheten att beställa. Med varumärken som Saltå Kvarn, Zeta och Löfbergs finns en uppsjö av ekologiska och certifierade alternativ. Kaffe, te, juicer, kryddor, pasta, fonder, bönor, linser och mycket mer. På outofhome.se kan man i lugn och ro surfa runt och hitta det man behöver – och sortimentet växer så det knakar. Varje månad tillförs nya varumärken och produkter på kundernas initiativ. Det gör att sortimentet växer naturligt från den efterfrågan som finns. Hösten 2018 började outofhome.se med frysta och kylda varor i stora förpackningar för restauranger, caféer, föreningar och andra storkök. Spana t.ex. in det här stora vegetariska sortimentet från Findus, Ahlström Factory, samt Gold & Green. Andra nya leverantörer i det frysta sortimentet är t.ex. Feldts Fisk, Guldfågeln och Tulip. Du kan alltså nu mera handla allt klimatsmart från Out of Home. Hela vägen från kaffet till den frysta fisken. Vill du bli kund hos outofhome.se och handla hållbara och ekologiska produkter erbjuder de alla klimatsmarta verksamheter en fast rabatt över hela sortimentet. Skapa ett användarkonto och maila hur ni arbetar klimatsmart till kontakt@outofhome.se för att få tillgång till rabatten. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

OUTOFHOME.SE - FOODSERVICE PÅ NÄTET

E-handelsgrossist för café & restaurang med stort ekologiskt och certifierat sortiment

Outofhome.se är det nya smarta och hållbara alternativet för dig som driver café, restaurang och storkök. Med snabb leverans, schyssta priser, hållbara varumärken och 100% klimatkompenserad frakt håller outofhome.se snabbt på att växa till en av de populäraste grossisterna för mindre och medelstora verksamheter. De generösa fraktvillkoren på 2000 kr fri leverans ger fler möjligheten att beställa.

Med varumärken som Saltå Kvarn, Zeta och Löfbergs finns en uppsjö av ekologiska och certifierade alternativ. Kaffe, te, juicer, kryddor, pasta, fonder, bönor, linser och mycket mer. På outofhome.se kan man i lugn och ro surfa runt och hitta det man behöver – och sortimentet växer så det knakar. Varje månad tillförs nya varumärken och produkter på kundernas initiativ. Det gör att sortimentet växer naturligt från den efterfrågan som finns.

Hösten 2018 började outofhome.se med frysta och kylda varor i stora förpackningar för restauranger, caféer, föreningar och andra storkök. Spana t.ex. in det här stora vegetariska sortimentet från Findus, Ahlström Factory, samt Gold & Green. Andra nya leverantörer i det frysta sortimentet är t.ex. Feldts Fisk, Guldfågeln och Tulip. Du kan alltså nu mera handla allt klimatsmart från Out of Home. Hela vägen från kaffet till den frysta fisken.

Vill du bli kund hos outofhome.se och handla hållbara och ekologiska produkter erbjuder de alla klimatsmarta verksamheter en fast rabatt över hela sortimentet. Skapa ett användarkonto och maila hur ni arbetar klimatsmart till kontakt@outofhome.se för att få tillgång till rabatten.


Kategorier: Grossister (mat)

Nyckelord: bio gen active, caliente, e-handelsgrossist, eu ecolabel, eu ekologisk certifiering, foodservice, grossist, grossist (mat), grossist café, grossist restaurang, grossist storkök, göteborg, kolonialgrossist, krav, livsmedelsdistributör, löfbergs, matgrossist, oatly, out of home, outofhome, rootfruit, saltå kvarn, santa maria, smakis, svanen, zeta

 facebook.com/OUTOFHOME.SE - FOODSERVICE PÅ NÄTET