Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
C & E GASTRO-IMPORT Located at Ramlösa, Hägersten, Phone: 042-29 60 00. .
C & E GASTRO-IMPORT Reviewed by Jens Ljunggren C & E Gastro-Import har drygt 25 års erfarenhet av att importera gourmetspecialiteter från Medelhavsområdet vilka vi säljer till restauranger, delikatessbutiker och detaljhandelsbutiker men inte till privatpersoner. Vi har ett stort urval av… C & e gastro-import - Importör av ekologiska delikatesser från Medelhavsområdet. C & E Gastro-Import har drygt 25 års erfarenhet av att importera gourmetspecialiteter från Medelhavsområdet vilka vi säljer till restauranger, delikatessbutiker och detaljhandelsbutiker men inte till privatpersoner. Vi har ett stort urval av ekologiska och biodynamiska charkuterier, ost och mejeriprodukter samt kolonialvaror. Ekologisk etikett är inte vår viktigaste kvalitetsstämpel. Vi letar nämligen alltid efter producenter som jobbar med så rena och bra råvaror som möjligt och har ett hållbart tänk genom hela tillverkningsledet. För de av våra producenter som väljer att jobba ekologiskt handlar det om ett aktivt val eftersom de är övertygade om att de kan skapa mer välsmakande produkter av högre kvalitet. Alla våra anställda älskar mat och de flesta har en bakgrund inom branschen, många av våra säljare är utbildade kockar. Vi talar flera språk för att kunna kommunicera enkelt med våra leverantörer. Våra samlade erfarenheter gör att vi är experter inom vårt område, vi testar och väljer ut de läckraste specialiteter till dig med stor noggrannhet. Du hittar därför ett antal produkter hos oss som du inte kan hitta någon annanstans. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

C & E GASTRO-IMPORT

Importör av ekologiska delikatesser från Medelhavsområdet

C & E Gastro-Import har drygt 25 års erfarenhet av att importera gourmetspecialiteter från Medelhavsområdet vilka vi säljer till restauranger, delikatessbutiker och detaljhandelsbutiker men inte till privatpersoner. Vi har ett stort urval av ekologiska och biodynamiska charkuterier, ost och mejeriprodukter samt kolonialvaror.

Ekologisk etikett är inte vår viktigaste kvalitetsstämpel. Vi letar nämligen alltid efter producenter som jobbar med så rena och bra råvaror som möjligt och har ett hållbart tänk genom hela tillverkningsledet. För de av våra producenter som väljer att jobba ekologiskt handlar det om ett aktivt val eftersom de är övertygade om att de kan skapa mer välsmakande produkter av högre kvalitet.

Alla våra anställda älskar mat och de flesta har en bakgrund inom branschen, många av våra säljare är utbildade kockar. Vi talar flera språk för att kunna kommunicera enkelt med våra leverantörer. Våra samlade erfarenheter gör att vi är experter inom vårt område, vi testar och väljer ut de läckraste specialiteter till dig med stor noggrannhet. Du hittar därför ett antal produkter hos oss som du inte kan hitta någon annanstans.


Kategorier: Grossister (mat)

Nyckelord: -

 facebook.com/C & E GASTRO-IMPORT