Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
TECNOVAP Located at Järfälla, Phone: 08-590 860 90. .
TECNOVAP Reviewed by Jens Ljunggren På Tecnovap är vi specialiserade på ångtvättar, dvs. städmaskiner som rengör med hjälp av ånga. Kort sagt erbjuder vi högkvalitativa och professionella ångrengöringsmaskiner som gör rent på riktigt! Tecnovap-tekniken är lika effektiv som den är… Tecnovap - Miljövänlig städning 100% rent. På Tecnovap är vi specialiserade på ångtvättar, dvs. städmaskiner som rengör med hjälp av ånga. Kort sagt erbjuder vi högkvalitativa och professionella ångrengöringsmaskiner som gör rent på riktigt! Tecnovap-tekniken är lika effektiv som den är hänsynsfull mot naturen. Med Tecnovaps ångrengörare kan du snabbt och enkelt helt befria städytorna från smuts, bakterier och andra oönskade organismer. Vår nya teknik är också oöverträffat miljövänlig. Du försäkrar dig om oslagbart städresultat och skonar samtidigt miljön, eftersom du inte behöver använda allergiframkallande städkemikalier. Vår produktlinje innefattar allt från små bärbara maskiner till mobila maskiner på 36kW. Maskinerna tillverkas i Italien och är vid sidan av sin 100-procentiga och miljövänliga rengöringsförmåga konstruerade så att de är mycket enkla att använda. Vi tillverkar marknadens absolut bredaste sortiment av ångtvättar. Det betyder att vi har modeller speciellt avsedda för i stort sett varje företag som till exempel städföretag, industriföretag, livsmedelsindustri, storkök, badhus, bryggerier, hotell och livsmedelsbutiker. Rating: 3

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

TECNOVAP

Miljövänlig städning 100% rent

På Tecnovap är vi specialiserade på ångtvättar, dvs. städmaskiner som rengör med hjälp av ånga. Kort sagt erbjuder vi högkvalitativa och professionella ångrengöringsmaskiner som gör rent på riktigt! Tecnovap-tekniken är lika effektiv som den är hänsynsfull mot naturen. Med Tecnovaps ångrengörare kan du snabbt och enkelt helt befria städytorna från smuts, bakterier och andra oönskade organismer. Vår nya teknik är också oöverträffat miljövänlig.
Du försäkrar dig om oslagbart städresultat och skonar samtidigt miljön, eftersom du inte behöver använda allergiframkallande städkemikalier.

Vår produktlinje innefattar allt från små bärbara maskiner till mobila maskiner på 36kW. Maskinerna tillverkas i Italien och är vid sidan av sin 100-procentiga och miljövänliga rengöringsförmåga konstruerade så att de är mycket enkla att använda. Vi tillverkar marknadens absolut bredaste sortiment av ångtvättar. Det betyder att vi har modeller speciellt avsedda för i stort sett varje företag som till exempel städföretag, industriföretag, livsmedelsindustri, storkök, badhus, bryggerier, hotell och livsmedelsbutiker.


Kategorier: Städning & Lokalvård

Nyckelord: -