Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
KNULP Located at Stockholm, Phone: 08-21 07 69. .
KNULP Reviewed by Jens Ljunggren Knulp har sålt träskor från egen verkstad sedan början av 1970-talet. Redan från starten stod det klart att vi ville arbeta med vegetabilgarvat läder då det är bra både för miljön och för den som bär skorna. Träskoverkstan i Roslagen är än idag… Knulp - Miljövänliga, vegetabilgarvade skor sedan 70-talet. Knulp har sålt träskor från egen verkstad sedan början av 1970-talet. Redan från starten stod det klart att vi ville arbeta med vegetabilgarvat läder då det är bra både för miljön och för den som bär skorna. Träskoverkstan i Roslagen är än idag hjärtat i vår verksamhet, där handflätar vi våra träskor med samma omsorg som för 40 år sedan. Förutom träskorna producerar vi även klassiska skor och slippers i svenskt, vegetabilgarvat läder från Tärnsjö garveri. Tillverkningen av dessa sker i samarbete med Docksta skor. Vårvintern 2015 lanserade vi en ny serie kängor i tidlös design. Samtliga av modellerna är tillverkade i vegetabilgarvat, ekomärkt skinn och har lös innersula. De produceras i samarbete med ett litet familjeföretag i Italien. Under åren har vårt sortiment växt successivt, alltid med fokus på fotvänlig passform och god kvalitet. Många av de märken som vi för har miljöprofil, det är viktigt att tänka långsiktigt tycker vi. Vi är glada över att idag kunna erbjuda ett brett utbud av skor och väskor i vegetabilgarvat läder. Vår förhoppning är att du ska hitta de skor du söker hos oss. Varmt välkommen! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

KNULP

Miljövänliga, vegetabilgarvade skor sedan 70-talet

Knulp har sålt träskor från egen verkstad sedan början av 1970-talet. Redan från starten stod det klart att vi ville arbeta med vegetabilgarvat läder då det är bra både för miljön och för den som bär skorna. Träskoverkstan i Roslagen är än idag hjärtat i vår verksamhet, där handflätar vi våra träskor med samma omsorg som för 40 år sedan.

Förutom träskorna producerar vi även klassiska skor och slippers i svenskt, vegetabilgarvat läder från Tärnsjö garveri. Tillverkningen av dessa sker i samarbete med Docksta skor.

Vårvintern 2015 lanserade vi en ny serie kängor i tidlös design. Samtliga av modellerna är tillverkade i vegetabilgarvat, ekomärkt skinn och har lös innersula. De produceras i samarbete med ett litet familjeföretag i Italien.

Under åren har vårt sortiment växt successivt, alltid med fokus på fotvänlig passform och god kvalitet. Många av de märken som vi för har miljöprofil, det är viktigt att tänka långsiktigt tycker vi.

Vi är glada över att idag kunna erbjuda ett brett utbud av skor och väskor i vegetabilgarvat läder. Vår förhoppning är att du ska hitta de skor du söker hos oss. Varmt välkommen!


Kategorier: Skor

Nyckelord: angulus shoes, arbetsskor, art shoes, axelremsväska, brako, clarks shoes, docksta, duckfeet, el naturalista, folkdansskor, handväska, kavat, kero, klackskor, knulp, kurvertväska, kängor, loints of holland, läderkasse, promenadskor, roslagen, ruitertassen, ryggsäck, sandaler, shoe colour, skor, stockholm, stövlar, stövletter, think, think! shoes, tofflor, träskor, trätofflor, tärnsjö garveri, vegetabilgarvade skor, vegetabilgarvat, vegetabilgarvat läder, vegetabilisk garvade skor, väska, väskor