Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
SERVICESTYRKAN Located at Örebro, Phone: 019-26 56 30. .
SERVICESTYRKAN Reviewed by Jens Ljunggren Servicestyrkan är ett städföretag som satsar helhjärtat på att utföra sitt arbete med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi erbjuder service inom fastighet och lokalvård, skötsel av utomhusmiljöer, fönsterputsning, golvvård, fasadtvätt, klottersanering… Servicestyrkan - Miljövänligt städföretag. Servicestyrkan är ett städföretag som satsar helhjärtat på att utföra sitt arbete med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi erbjuder service inom fastighet och lokalvård, skötsel av utomhusmiljöer, fönsterputsning, golvvård, fasadtvätt, klottersanering och även en fysisk butik. Vid inköp prioriterar vi miljövänliga produkter samt om möjligt även närproducerade. Vi strävar efter minskad förbrukning av engångsmaterial och med det försöker vi alltid att finna bättre, återanvändningsbara alternativ. De återvinningsbara material vi sorterar ser vi stor vikt i att se till att det tas hand om på ett miljöriktigt sätt. Vi lägger stor vikt i att erbjuda er som kund professionell rådgivning av vad och hur ni ska göra för att lösa just ert problem på bästa sätt. I vår butik finner ni ett brett sortiment av städprodukter, städartiklar & städkemikalier samt vår personal som är mycket kunniga inom lokalvård och fastighetsskötsel. Vi har också maskiner till uthyrning vilket är ett mer miljövänligt alternativ än att köpa nyproducerat. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

SERVICESTYRKAN

Miljövänligt städföretag

Servicestyrkan är ett städföretag som satsar helhjärtat på att utföra sitt arbete med minsta möjliga miljöpåverkan. Vi erbjuder service inom fastighet och lokalvård, skötsel av utomhusmiljöer, fönsterputsning, golvvård, fasadtvätt, klottersanering och även en fysisk butik. Vid inköp prioriterar vi miljövänliga produkter samt om möjligt även närproducerade. Vi strävar efter minskad förbrukning av engångsmaterial och med det försöker vi alltid att finna bättre, återanvändningsbara alternativ. De återvinningsbara material vi sorterar ser vi stor vikt i att se till att det tas hand om på ett miljöriktigt sätt.

Vi lägger stor vikt i att erbjuda er som kund professionell rådgivning av vad och hur ni ska göra för att lösa just ert problem på bästa sätt. I vår butik finner ni ett brett sortiment av städprodukter, städartiklar & städkemikalier samt vår personal som är mycket kunniga inom lokalvård och fastighetsskötsel. Vi har också maskiner till uthyrning vilket är ett mer miljövänligt alternativ än att köpa nyproducerat.


Kategorier: Städning & Lokalvård

Nyckelord: -