Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
RESTA GÅRD Located at Örsundsbro, Phone: 0171-466 280. .
RESTA GÅRD Reviewed by Jens Ljunggren På Resta gård lever djuren ett naturligt liv året runt, långt ifrån storskalig konventionell köttproduktion. Resta gård drivs helt ekologiskt och fårproduktionen och spannmålsodlingen är dessutom KRAV-certifierad. Djuren vistats ute, ungarna får… Resta gård - Gårdsbutik, espressobar och möjlighet att titta på alla djur. På Resta gård lever djuren ett naturligt liv året runt, långt ifrån storskalig konventionell köttproduktion. Resta gård drivs helt ekologiskt och fårproduktionen och spannmålsodlingen är dessutom KRAV-certifierad. Djuren vistats ute, ungarna får vara med sina mammor tills de inte vill dia längre och de får fri tillgång till mat som de mår bra av. Vi vill gärna dela med oss av glädjen att få se på lyckliga djur som får leva ett naturligt liv. Därför har vi nu öppnat gården för alla. Vi har ett café med espressobar med hembakat och gårdsbutik. Här kan man få en karta och gå runt på gården och titta på alla djuren. Är det rätt väder så håller vi en öppen eld så att man kan grilla korv eller fika inne i gårdsbutiken, varmhållen av en kamin på vintern. Det är litet och trångt men mysigt. Vi säljer vårt kött direkt till våra besökare. Vi har också naturlig mjölk på glasflaska till försäljning och lite av varje som vi själva gillar. På sommaren har vi också våra ekologiska grönsaker. Vi har lamm, grisar, fjällnärakor, hästar, getter, kaniner, katter, en vallhund och höns. Välkomna! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

RESTA GÅRD

Gårdsbutik, espressobar och möjlighet att titta på alla djur

På Resta gård lever djuren ett naturligt liv året runt, långt ifrån storskalig konventionell köttproduktion. Resta gård drivs helt ekologiskt och fårproduktionen och spannmålsodlingen är dessutom KRAV-certifierad. Djuren vistats ute, ungarna får vara med sina mammor tills de inte vill dia längre och de får fri tillgång till mat som de mår bra av.

Vi vill gärna dela med oss av glädjen att få se på lyckliga djur som får leva ett naturligt liv. Därför har vi nu öppnat gården för alla. Vi har ett café med espressobar med hembakat och gårdsbutik. Här kan man få en karta och gå runt på gården och titta på alla djuren. Är det rätt väder så håller vi en öppen eld så att man kan grilla korv eller fika inne i gårdsbutiken, varmhållen av en kamin på vintern. Det är litet och trångt men mysigt. Vi säljer vårt kött direkt till våra besökare. Vi har också naturlig mjölk på glasflaska till försäljning och lite av varje som vi själva gillar. På sommaren har vi också våra ekologiska grönsaker.

Vi har lamm, grisar, fjällnärakor, hästar, getter, kaniner, katter, en vallhund och höns. Välkomna!


Kategorier: Kött

Nyckelord: -