Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
OUMPH! Located at Mjölby, Phone: 0771-28 80 80. .
OUMPH! Reviewed by Jens Ljunggren Oumph! är en ny klimatsmart råvara med helt unik struktur och konsistens. Den liknar ingenting annat från växtriket, men känns samtidigt bekant. Och klimatpåverkan är så låg att du och alla andra människor på jorden kan äta det varje dag! Vi är… Oumph! - Ät gott & hälsosamt med klimatsmarta Oumph!. Oumph! är en ny klimatsmart råvara med helt unik struktur och konsistens. Den liknar ingenting annat från växtriket, men känns samtidigt bekant. Och klimatpåverkan är så låg att du och alla andra människor på jorden kan äta det varje dag! Vi är helt övertygade om att just smakupplevelsen är nyckeln till en matkultur som gör att maten räcker till alla, även när vi blir 9 miljarder på jorden. Och vi drivs av viljan att minska vår klimatpåverkan drastiskt och öka hälsan för många. Oumph! finns i sju varianter; 2 naturella och 5 ekologiska kryddningar. De kan kryddas precis som du vill och är extremt lättlagade. Det går att steka, koka, grilla, fritera eller värmas över öppen eld. Du hittar våra produkter bla. hos CityGross och ICA, men hjälp oss gärna att sprida budskapet och fråga efter Oumph! i din butik. För restauranger & storkök finns vi listade hos Martin & Servera, Menigo och Mårdskog & Lindkvist. Rating: 5

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

OUMPH!

Ät gott & hälsosamt med klimatsmarta Oumph!

Oumph! är en ny klimatsmart råvara med helt unik struktur och konsistens. Den liknar ingenting annat från växtriket, men känns samtidigt bekant. Och klimatpåverkan är så låg att du och alla andra människor på jorden kan äta det varje dag!

Vi är helt övertygade om att just smakupplevelsen är nyckeln till en matkultur som gör att maten räcker till alla, även när vi blir 9 miljarder på jorden. Och vi drivs av viljan att minska vår klimatpåverkan drastiskt och öka hälsan för många.

Oumph! finns i sju varianter; 2 naturella och 5 ekologiska kryddningar. De kan kryddas precis som du vill och är extremt lättlagade. Det går att steka, koka, grilla, fritera eller värmas över öppen eld.

Du hittar våra produkter bla. hos CityGross och ICA, men hjälp oss gärna att sprida budskapet och fråga efter Oumph! i din butik. För restauranger & storkök finns vi listade hos Martin & Servera, Menigo och Mårdskog & Lindkvist.


Kategorier: Övriga matvaror

Nyckelord: ecab djupfryst, epic veggie eating, food for progress scandinavia, kött, martin & servera, menigo, mjölby, mårdskog & lindkvist, oumph, oumph!

 facebook.com/OUMPH!