Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
EWALIE Located at Solna, Phone: 08-5000 28 95. .
EWALIE Reviewed by Jens Ljunggren Ewalie sprider matglädje genom ekologiska och glutenfria råvarumixar och recept för dem som har glutenintolerans (celiaki) och alla andra som bara älskar god, lättlagad och hälsosam mat! Ewalie erbjuder färdiga mixar för bl.a. brownies, bröd,… Ewalie - Ekologiska och glutenfria råvarumixar och recept. Ewalie sprider matglädje genom ekologiska och glutenfria råvarumixar och recept för dem som har glutenintolerans (celiaki) och alla andra som bara älskar god, lättlagad och hälsosam mat! Ewalie erbjuder färdiga mixar för bl.a. brownies, bröd, falafel, gröt, knäckebröd, müsli och pannkakor. Men även havrepuffar, fröknäcke, bärmüsli och chokladmüsli! Ewalie drivs av Ewa Skiöldebrand som är utbildad inom kost- och näringslära. Hon har hjälpt tusentals människor, ung som gammal till bättre matvanor och ett friskare liv. Ewa har förmedlat kunskap om hälsosam mat under många år. Hon är GI-pionjär i Sverige och grundare av 3-stegsprogrammet i GI-metoden (Rivstart, Nystart och Balans), VSBF-metoden (Vanligt Sundt Bond Förnuft) och Sveriges största GI-och hälsosajt GI Viktkoll som hon startade tillsammans med Ola Lauritzson, Expressen och TV4. Ewa är också receptmakare, författare, föredragshållare och mediaprofil men framför allt är hon hälsoinspiratör och entreprenör med fokus på det som är äkta. Älskar du, som vi, att äta och bjuda på hemlagat – men får inte alltid tiden att räcka till? Gör livet enklare för dig, blanda ihop våra naturliga, ekologiska råvarumixar – utan tillsatser! Känn hur det doftar av nybakat bröd, nyrostad müsli, nygräddade våfflor, stekt falafel och kladdigt smarriga brownies. Mat ska vara enkel att laga, smaka himmelskt gott, innehålla bra energi och vara vackert för ögat. Sunda matvanor är livsnjutning, livsförhöjande, livsviktigt och ger livskraft. De är vårt absoluta fokus när vi tar fram nya produkter. Alla har rätt till hälsosam mat! Ewalies produkter är ekologiskt certifierade enligt EU standard och kvalitetssäkrade och godkända av Läkemedelsverket. De säljs via dagligvaruhandeln, hälsokostbutiker, näthandeln och på förskrivning via Apoteken. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

EWALIE

Ekologiska och glutenfria råvarumixar och recept

Ewalie sprider matglädje genom ekologiska och glutenfria råvarumixar och recept för dem som har glutenintolerans (celiaki) och alla andra som bara älskar god, lättlagad och hälsosam mat!

Ewalie erbjuder färdiga mixar för bl.a. brownies, bröd, falafel, gröt, knäckebröd, müsli och pannkakor. Men även havrepuffar, fröknäcke, bärmüsli och chokladmüsli!

Ewalie drivs av Ewa Skiöldebrand som är utbildad inom kost- och näringslära. Hon har hjälpt tusentals människor, ung som gammal till bättre matvanor och ett friskare liv.

Ewa har förmedlat kunskap om hälsosam mat under många år. Hon är GI-pionjär i Sverige och grundare av 3-stegsprogrammet i GI-metoden (Rivstart, Nystart och Balans), VSBF-metoden (Vanligt Sundt Bond Förnuft) och Sveriges största GI-och hälsosajt GI Viktkoll som hon startade tillsammans med Ola Lauritzson, Expressen och TV4. Ewa är också receptmakare, författare, föredragshållare och mediaprofil men framför allt är hon hälsoinspiratör och entreprenör med fokus på det som är äkta.

Älskar du, som vi, att äta och bjuda på hemlagat – men får inte alltid tiden att räcka till? Gör livet enklare för dig, blanda ihop våra naturliga, ekologiska råvarumixar – utan tillsatser! Känn hur det doftar av nybakat bröd, nyrostad müsli, nygräddade våfflor, stekt falafel och kladdigt smarriga brownies. Mat ska vara enkel att laga, smaka himmelskt gott, innehålla bra energi och vara vackert för ögat. Sunda matvanor är livsnjutning, livsförhöjande, livsviktigt och ger livskraft. De är vårt absoluta fokus när vi tar fram nya produkter.

Alla har rätt till hälsosam mat!

Ewalies produkter är ekologiskt certifierade enligt EU standard och kvalitetssäkrade och godkända av Läkemedelsverket. De säljs via dagligvaruhandeln, hälsokostbutiker, näthandeln och på förskrivning via Apoteken.


Kategorier: Eko-butiker

Nyckelord: -

 facebook.com/EWALIE