Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
THE WINEAGENCY Located at Stockholm, Phone: 08-660 84 16. .
THE WINEAGENCY Reviewed by Jens Ljunggren The Wineagency är en ung vinimportör på den svenska marknaden, men vi som arbetar i företaget är inga duvungar. Vår samlade kunskap om den svenska vinbranschen gör oss till ett erfaret team inom alla områden på varans väg från producent till kund.… The wineagency - Importör av ekologiskt vin. The Wineagency är en ung vinimportör på den svenska marknaden, men vi som arbetar i företaget är inga duvungar. Vår samlade kunskap om den svenska vinbranschen gör oss till ett erfaret team inom alla områden på varans väg från producent till kund. De flesta av våra viner återfinns i Systembolagets sortiment, tillgängligt för landets vinkonsumenter. Vi har ett flertal ekologiska produkter i vårt sortiment, som ständigt utvecklas. Exemepelvis från Via Wine Group i Chile, François Lurton i Frankrike och Enoitalia i Italien. Flera av våra producenter arbetar enligt ekologiska eller biodynamiska principer, men alla är inte certifierade. Alla våra producenter bidrar däremot på olika sätt till hållbar vinproduktion, och i vårt samarbete lägger vi allt större vikt vid hållbarhetsfrågor. Arbetet kring långsiktig hållbarhet blir aldrig färdigt. Alla steg räknas; att börja rena och återvinna det vatten som används i vineriet, att källsortera kontorsmaterial, att konvertera hela vinproduktionen till EKO eller att byta till lättviktsflaskor för att minska utsläppen vid transporterna. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

THE WINEAGENCY

Importör av ekologiskt vin

The Wineagency är en ung vinimportör på den svenska marknaden, men vi som arbetar i företaget är inga duvungar. Vår samlade kunskap om den svenska vinbranschen gör oss till ett erfaret team inom alla områden på varans väg från producent till kund. De flesta av våra viner återfinns i Systembolagets sortiment, tillgängligt för landets vinkonsumenter.

Vi har ett flertal ekologiska produkter i vårt sortiment, som ständigt utvecklas. Exemepelvis från Via Wine Group i Chile, François Lurton i Frankrike och Enoitalia i Italien.

Flera av våra producenter arbetar enligt ekologiska eller biodynamiska principer, men alla är inte certifierade. Alla våra producenter bidrar däremot på olika sätt till hållbar vinproduktion, och i vårt samarbete lägger vi allt större vikt vid hållbarhetsfrågor.

Arbetet kring långsiktig hållbarhet blir aldrig färdigt. Alla steg räknas; att börja rena och återvinna det vatten som används i vineriet, att källsortera kontorsmaterial, att konvertera hela vinproduktionen till EKO eller att byta till lättviktsflaskor för att minska utsläppen vid transporterna.


Kategorier: Öl & Vin

Nyckelord: amigo syrah organic, camontini prosecco organico, chilcas, chilcas chardonnay, chilcas sauvignon blanc, chilenskt vin, enoitalia, françois lurton, franskt vin, humo blanco pinot noir, italienskt vin, les fumées blanches rosé, lupi reali, lupi reali montepulciano dabruzzo, lupi reali trebbiano dabruzzo organico, passi reali vino organico, rött vin, stockholm, terra sana, terra sana fumé blanc, terra sana syrah, the wine agency, the wineagency, valle reale, valle reale montepulciano dabruzzo, valle reale rosé, via wine group, vigna del convento, vin, vin & öl, vingruppen, vitt vin, wine agency, wineagency

 facebook.com/THE WINEAGENCY