Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
NOLBYGÅRDS EKOBAGERI & KAFÉ Located at Alingsås, Phone: 0322-123 23. .
NOLBYGÅRDS EKOBAGERI & KAFÉ Reviewed by Jens Ljunggren Nolbygårds Ekobageri & Kafé är ett KRAV-märkt café med minst 90% ekologiska råvaror, vilket har gett hos 3 KRAV-märken. Vi försöker även att återskapa en tidstypisk miljö, där allt från dåtidens vackra tapetmönster till möblemanget bidrar till att… Nolbygårds ekobageri & kafé - Ekocafé med mer än 90% ekologiska och lokala råvaror. Nolbygårds Ekobageri & Kafé är ett KRAV-märkt café med minst 90% ekologiska råvaror, vilket har gett hos 3 KRAV-märken. Vi försöker även att återskapa en tidstypisk miljö, där allt från dåtidens vackra tapetmönster till möblemanget bidrar till att bevara och lyfta fram husets hundraåriga historia. Inomhus har de ett 50-tal sittplatser, men när årstiden gör det mer lockande att sitta utomhus är trädgården inte bara vacker och vilsam utan rymmer också många fler. Bara lite småsugen? Gör dig en smörgås och ta en kopp kaffe eller te i all enkelhet. För den som är sugen på lite sött och gott så har vi hembakta wienerbröd på smör, bullar och klassiska finkakor. Får det lov att vara en mazarin, kejsarkrona eller kanske en katalan? Varje dag serverar vi vår stora brödbuffé, där ni kan smaka på alla våra sorters bröd och pålägg från lokala och regionala leverantörer. Här kan du prova Wrångebäcks ost från Hjo, och älg, hjort och fårkött från våra vänner på närliggande Holma gård. Allt givetvis ekologiskt. Miljön på Nolbygård passar utmärkt till såväl fester som dop och begravningar. Kom in och prata med oss så ska vi se tilll att hitta bra lösningar för din sammankomst. Nolbygårds Ekobageri & Kafé har blivit nominerade av White Guide tre år i rad till Bästa Fikaställe! Välkomna till unika Nolbygårds Ekobageri & Kafé! Rating: 5

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

NOLBYGÅRDS EKOBAGERI & KAFÉ

Ekocafé med mer än 90% ekologiska och lokala råvaror

Nolbygårds Ekobageri & Kafé är ett KRAV-märkt café med minst 90% ekologiska råvaror, vilket har gett hos 3 KRAV-märken. Vi försöker även att återskapa en tidstypisk miljö, där allt från dåtidens vackra tapetmönster till möblemanget bidrar till att bevara och lyfta fram husets hundraåriga historia.

Inomhus har de ett 50-tal sittplatser, men när årstiden gör det mer lockande att sitta utomhus är trädgården inte bara vacker och vilsam utan rymmer också många fler.

Bara lite småsugen? Gör dig en smörgås och ta en kopp kaffe eller te i all enkelhet. För den som är sugen på lite sött och gott så har vi hembakta wienerbröd på smör, bullar och klassiska finkakor. Får det lov att vara en mazarin, kejsarkrona eller kanske en katalan? Varje dag serverar vi vår stora brödbuffé, där ni kan smaka på alla våra sorters bröd och pålägg från lokala och regionala leverantörer. Här kan du prova Wrångebäcks ost från Hjo, och älg, hjort och fårkött från våra vänner på närliggande Holma gård. Allt givetvis ekologiskt.

Miljön på Nolbygård passar utmärkt till såväl fester som dop och begravningar. Kom in och prata med oss så ska vi se tilll att hitta bra lösningar för din sammankomst.

Nolbygårds Ekobageri & Kafé har blivit nominerade av White Guide tre år i rad till Bästa Fikaställe!

Välkomna till unika Nolbygårds Ekobageri & Kafé!


Kategorier: Eko-caféer

Nyckelord: -

 facebook.com/NOLBYGÅRDS EKOBAGERI & KAFÉ