Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
MOVEHOME Located at Flera orter, Phone: 0383-208 00. .
MOVEHOME Reviewed by Jens Ljunggren Brukar du också leta efter Svanenmärket när du handlar? Nu kan du äntligen göra ett lika bra miljöval när du ska göra bygga nytt hus. Vi på Movehome är glada över att kunna erbjuda dig ett hållbart hem. På riktigt. Och vi är såklart extra stolta… Movehome - Först med Svanenmärkta husmodeller. Brukar du också leta efter Svanenmärket när du handlar? Nu kan du äntligen göra ett lika bra miljöval när du ska göra bygga nytt hus. Vi på Movehome är glada över att kunna erbjuda dig ett hållbart hem. På riktigt. Och vi är såklart extra stolta över att vara först i landet med det! Att du för första gången kan välja en Svanenmärkt villa från en etablerad tillverkare i kategorin stycktillverkade trähus. Alla våra husmodeller är Svanenmärkta. Så oavsett vilken du väljer så kan du leva i en sund boendemiljö, fri från hälsofarliga kemikalier. Alltifrån träet i takstolarna till spacklet i badrummet har noga granskats för att leva upp till Svanens krav. Ditt nya hus är helt enkelt ett garanterat grönt val. Visst känns det bra i magen? För oss är Svanenmärkningen ytterligare ett bevis på att vi är på rätt väg. Mot en hållbar framtid. Vi hoppas du vill följa med! PS. Med Movehome är du i trygga händer. Vi bygger alla hus på totalentreprenad, ett enda kontrakt. Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del i skogskoncernen Södra. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

MOVEHOME

Först med Svanenmärkta husmodeller

Brukar du också leta efter Svanenmärket när du handlar? Nu kan du äntligen göra ett lika bra miljöval när du ska göra bygga nytt hus. Vi på Movehome är glada över att kunna erbjuda dig ett hållbart hem. På riktigt. Och vi är såklart extra stolta över att vara först i landet med det! Att du för första gången kan välja en Svanenmärkt villa från en etablerad tillverkare i kategorin stycktillverkade trähus.

Alla våra husmodeller är Svanenmärkta. Så oavsett vilken du väljer så kan du leva i en sund boendemiljö, fri från hälsofarliga kemikalier. Alltifrån träet i takstolarna till spacklet i badrummet har noga granskats för att leva upp till Svanens krav. Ditt nya hus är helt enkelt ett garanterat grönt val. Visst känns det bra i magen?

För oss är Svanenmärkningen ytterligare ett bevis på att vi är på rätt väg. Mot en hållbar framtid.

Vi hoppas du vill följa med!

PS. Med Movehome är du i trygga händer. Vi bygger alla hus på totalentreprenad, ett enda kontrakt. Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del i skogskoncernen Södra.


Kategorier: Bygg, Hustillverkare, Miljövänligt boende

Nyckelord: bygga hus, hus, hustillverkare, movehome, svanen, svanenmärkt, trivselhus, villor

 facebook.com/MOVEHOME