Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
KEBONY Located at Flera orter, Phone: 0760-29 84 74. .
KEBONY Reviewed by Jens Ljunggren Kebony är ett modernt och solitt byggmaterial som är både FSC och Svanen-märkt. Tekniken är en miljövänlig patenterad process utvecklad i Norge. En biobaserad vätska ger träets cellstruktur vilket förbättrar egenskaperna hos icke hållbart barrträd,… Kebony - Vackert och miljövänligt byggmaterial med god livscykelekonomi. Kebony är ett modernt och solitt byggmaterial som är både FSC och Svanen-märkt. Tekniken är en miljövänlig patenterad process utvecklad i Norge. En biobaserad vätska ger träets cellstruktur vilket förbättrar egenskaperna hos icke hållbart barrträd, förändringen är permanent och det främsta kännetecknet är en djup och fyllig brun färg. Kebony är det enda hållbara alternativet till tropiskt trä när estetik och prestanda är viktigt. Kebony passar interiört och exteriört för applikationer som kräver hög prestanda och bra estetik. Träet finns i Clear (utan kvistar) och Character (med kvistar). Allt trä från Kebony erhåller en silvergrå patina efter exponering av väder och vind. Prestanda bibehålls, medan träet blir bara vackrare och vackrare. Med rad utmärkelser som “Technology Pioneer 2014” av World Economic Forum och fler poster på Global Cleantech 100, har Kebony anammats av ledande arkitekter och utvecklare internationellt och tillhandahålls genom ett globalt försäljnings-och distributionsnät. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

KEBONY

Vackert och miljövänligt byggmaterial med god livscykelekonomi

Kebony är ett modernt och solitt byggmaterial som är både FSC och Svanen-märkt. Tekniken är en miljövänlig patenterad process utvecklad i Norge. En biobaserad vätska ger träets cellstruktur vilket förbättrar egenskaperna hos icke hållbart barrträd, förändringen är permanent och det främsta kännetecknet är en djup och fyllig brun färg. Kebony är det enda hållbara alternativet till tropiskt trä när estetik och prestanda är viktigt.

Kebony passar interiört och exteriört för applikationer som kräver hög prestanda och bra estetik. Träet finns i Clear (utan kvistar) och Character (med kvistar). Allt trä från Kebony erhåller en silvergrå patina efter exponering av väder och vind. Prestanda bibehålls, medan träet blir bara vackrare och vackrare.

Med rad utmärkelser som “Technology Pioneer 2014” av World Economic Forum och fler poster på Global Cleantech 100, har Kebony anammats av ledande arkitekter och utvecklare internationellt och tillhandahålls genom ett globalt försäljnings-och distributionsnät.


Kategorier: Bygg

Nyckelord: -

 facebook.com/KEBONY