Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
ECOEDUCATE - MILJOUTBILDNING.SE Located at Stockholm, Phone: 08-25 20 64. .
ECOEDUCATE - MILJOUTBILDNING.SE Reviewed by Jens Ljunggren EcoEducate – miljö- och hållbarhetsutbildningar på nätet - är ett snabbare och mer flexibelt utbildningssätt. Utbildning när och där man vill. Våra utbildningar är ett steg framåt till ett hållbarhetsarbete i företaget som involverar all… Ecoeducate - miljoutbildning.se - Hållbarhetsutbildningar på nätet. EcoEducate – miljö- och hållbarhetsutbildningar på nätet - är ett snabbare och mer flexibelt utbildningssätt. Utbildning när och där man vill. Våra utbildningar är ett steg framåt till ett hållbarhetsarbete i företaget som involverar all personal. Vi levererar både grundläggande utbildningar och fortsättningskurser. Alla våra kurser faktagranskas av ämnesexperter. Efter kurserna kan man testa sina kunskaper och erhålla ett kursdiplom. Uppföljning av användare sker via vår databas, och alla loggar in med individuella lösenord. Kan enkelt anpassas till Er verksamhet. De flesta kurser går att även få i webinarform eller med lärare på plats. Ta ett körkort för miljön med EcoEducate utbildningarna Ni också! Kontakta oss redan idag för en test av någon av våra utbildningar. Välkommen till EcoEducate – miljöutbildningar på nätet. Testa själv på vår sajt: www.miljoutbildning.se, eller be att få en provinloggning. Här är våra kurser: GRUNDKURS: • EcoEducate Basics - grundkurs miljö- och hållbarhet • EcoEducate - environmental training on the internet, basics • EcoDriving - sparsam körning teori • EcoEducate Care - grundkurs hållbarhet för vårdsektorn FORTSÄTTNINGSKURSER: • Bygga en hållbar värld • En hållbar livsstil. Och vägen dit. Rating: 5

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

ECOEDUCATE - MILJOUTBILDNING.SE

Hållbarhetsutbildningar på nätet

EcoEducate – miljö- och hållbarhetsutbildningar på nätet - är ett snabbare och mer flexibelt utbildningssätt. Utbildning när och där man vill.

Våra utbildningar är ett steg framåt till ett hållbarhetsarbete i företaget som involverar all personal. Vi levererar både grundläggande utbildningar och fortsättningskurser. Alla våra kurser faktagranskas av ämnesexperter.

Efter kurserna kan man testa sina kunskaper och erhålla ett kursdiplom. Uppföljning av användare sker via vår databas, och alla loggar in med individuella lösenord. Kan enkelt anpassas till Er verksamhet. De flesta kurser går att även få i webinarform eller med lärare på plats.

Ta ett körkort för miljön med EcoEducate utbildningarna Ni också! Kontakta oss redan idag för en test av någon av våra utbildningar.

Välkommen till EcoEducate – miljöutbildningar på nätet. Testa själv på vår sajt: www.miljoutbildning.se, eller be att få en provinloggning.

Här är våra kurser:

GRUNDKURS:
• EcoEducate Basics - grundkurs miljö- och hållbarhet
• EcoEducate - environmental training on the internet, basics
• EcoDriving - sparsam körning teori
• EcoEducate Care - grundkurs hållbarhet för vårdsektorn

FORTSÄTTNINGSKURSER:
• Bygga en hållbar värld
• En hållbar livsstil. Och vägen dit.


Kategorier: Utbildningar & Kurser

Nyckelord: -

 facebook.com/ECOEDUCATE - MILJOUTBILDNING.SE