Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
KÖTT PÅ RIKTIGT Located at Göteborg, Phone: 031-80 88 85. .
KÖTT PÅ RIKTIGT Reviewed by Jens Ljunggren Kött På Riktigt har som ambition att leverera det bästa ekologiska köttet från våra närliggande gårdar i Västra Götaland. Hos oss kan du beställa en rad olika köttlådor med nötkött, fläskkött och/eller lammkött med leverans direkt hem till din… Kött på riktigt - Ekologiskt och närproducerat naturbeteskött hem till din dörr. Kött På Riktigt har som ambition att leverera det bästa ekologiska köttet från våra närliggande gårdar i Västra Götaland. Hos oss kan du beställa en rad olika köttlådor med nötkött, fläskkött och/eller lammkött med leverans direkt hem till din dörr. Våra bönder är måna om att deras köttproduktion är hållbar och långsiktig. Föda, uppväxt, slakt och mörning är faktorer som är avgörande för smak och kvalité i köttet. Djuren växer upp i sin naturliga takt och miljö på stora naturbetesmarker. Köttet hängmöras i bäckenbenet för optimal mörning. Vi finstyckar och vakuumförpackar köttet i små paket så du enkelt kan förvara det i kyl eller frys. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

KÖTT PÅ RIKTIGT

Ekologiskt och närproducerat naturbeteskött hem till din dörr

Kött På Riktigt har som ambition att leverera det bästa ekologiska köttet från våra närliggande gårdar i Västra Götaland. Hos oss kan du beställa en rad olika köttlådor med nötkött, fläskkött och/eller lammkött med leverans direkt hem till din dörr.

Våra bönder är måna om att deras köttproduktion är hållbar och långsiktig. Föda, uppväxt, slakt och mörning är faktorer som är avgörande för smak och kvalité i köttet. Djuren växer upp i sin naturliga takt och miljö på stora naturbetesmarker.

Köttet hängmöras i bäckenbenet för optimal mörning. Vi finstyckar och vakuumförpackar köttet i små paket så du enkelt kan förvara det i kyl eller frys.


Kategorier: Kött

Nyckelord: blandfärs, flankstek, fläsk, fläskfilé, fläskkarré, fläskkotlett, fläskkött, fläsklådor, fransyska, grytkött, grytstek, göteborg, högrev, julskinka, krav, kött, kött på riktigt i göteborg, köttlådor, lamm, lammbog, lammfärs, lammkarré, lammkotletter, lammkött, lammlådor, lammstek, lövbiff, naturbeteskött, nötfärs, nötkött, nötlådor, oxfilé, pepparstek, prinskorv, revben, revbenspjäll, rostbiff, rumpstek, ryggbiff, sidfläsk, skinksnitzel

 facebook.com/KÖTT PÅ RIKTIGT