Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
USON MILJÖTEKNIK Located at Stockholm, Phone: 08-640 59 00. .
USON MILJÖTEKNIK Reviewed by Gita Ljunggren USON Miljöteknik AB är medlem i Återvinningsindustrierna som är en branschorganisation för återvinningsföretag som valt att aktivt arbeta med miljö och etik i sin verksamhet. Medlemsföretagen omsätter mer än 20 Miljarder och har drygt 6000… Uson miljöteknik - Avfallsproblem i system - USON idén. USON Miljöteknik AB är medlem i Återvinningsindustrierna som är en branschorganisation för återvinningsföretag som valt att aktivt arbeta med miljö och etik i sin verksamhet. Medlemsföretagen omsätter mer än 20 Miljarder och har drygt 6000 anställda.USON Miljöteknik AB har olika matavfallssystem som heter USON Ultimato ®, USON Sortero ®, USON Separato ® och USON Manuello ® . Används USON Ultimato ® och Sortero ® kan 100% matavfalldirekt återvinnas i biogasreaktor. Vi har likdana system som speciellt är designade for Viking Line och andra fartyg där 100% torrt matavfall sugs direkt från matavfallstanken i båten och körs till biogasreaktor. I Turning Torso, används USON Separato ® som separerar matavfall från vattnet. Matavfallet går separerat till biogasreaktor. I många moderna stadsdelar så som Norra Djurgårdstaden och Barkarbystaden, i BRF Tallen, BRF Kampementsbacken och BRF Kulsprutan 2.m.m. använder man USON Manuello®. I Statoils huvudkontor för Offshore i Bergen. 3 kök i olika byggnader som har Uson Rivero® och sedan över 200 meter transport med vacuum i rostfrialedningar till en matavfallsstank.Hos Uson Miljöteknik hittar du riktiga barnsäkra, självrengörande och tystgående matavfallskvarnar,med en beräknad livslängd mellan 15-20 år.Du kan beställa en avfallskvarn för snabb hemleverans – oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening, återförsäljare, kommun eller fastighetsägare. Uson Miljöteknik AB säljer barnsäkra avfallskvarnar – enkla att installera och som inte går att köra i öppet läge, vilket skiljer oss från flertalet av våra konkurrenter. Uson Miljöteknik har 40 års erfarenhet av avfallshantering för både privat bruk och storkök. Läs mer om Uson Miljöteknik på vår hemsida. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

USON MILJÖTEKNIK

Avfallsproblem i system - USON idén

USON Miljöteknik AB är medlem i Återvinningsindustrierna som är en branschorganisation för återvinningsföretag som valt att aktivt arbeta med miljö och etik i sin verksamhet. Medlemsföretagen omsätter mer än 20 Miljarder och har drygt 6000 anställda.USON Miljöteknik AB har olika matavfallssystem som heter USON Ultimato ®, USON Sortero ®, USON Separato ® och USON Manuello ® . Används USON Ultimato ® och Sortero ® kan 100% matavfalldirekt återvinnas i biogasreaktor. Vi har likdana system som speciellt är designade for Viking Line och andra fartyg där 100% torrt matavfall sugs direkt från matavfallstanken i båten och körs till biogasreaktor. I Turning Torso, används USON Separato ® som separerar matavfall från vattnet.
Matavfallet går separerat till biogasreaktor. I många moderna stadsdelar så som Norra Djurgårdstaden och Barkarbystaden, i BRF Tallen, BRF Kampementsbacken och BRF Kulsprutan 2.m.m. använder man USON Manuello®. I Statoils huvudkontor för Offshore i Bergen. 3 kök i olika byggnader som har Uson Rivero® och sedan över 200 meter transport med vacuum i rostfrialedningar till en matavfallsstank.Hos Uson Miljöteknik hittar du riktiga barnsäkra, självrengörande och tystgående matavfallskvarnar,med en beräknad livslängd mellan 15-20 år.Du kan beställa en avfallskvarn för snabb hemleverans – oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening, återförsäljare, kommun eller fastighetsägare. Uson Miljöteknik AB säljer barnsäkra avfallskvarnar – enkla att installera och som inte går att köra i öppet läge, vilket skiljer oss från flertalet av våra konkurrenter. Uson Miljöteknik har 40 års erfarenhet av avfallshantering för både privat bruk och storkök.
Läs mer om Uson Miljöteknik på vår hemsida.


Kategorier: Köksavfall

Nyckelord: -