Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
AVFALLSKVARN AB Located at Göteborg, Phone: 0511-100 82. .
AVFALLSKVARN AB Reviewed by Gita Ljunggren Avfallskvarn AB har en gedigen erfarenhet med nästan 20 år inom branschen. Vi erbjuder säkra, högkvalitativa och prisvärda kvarnar för alla behov - såväl privathushåll som storkök/ restauranger. För privathushåll har vi i huvudsak två olika märken,… Avfallskvarn ab - Matavfallskvarnar med toppkvalitet och till bästa pris. Avfallskvarn AB har en gedigen erfarenhet med nästan 20 år inom branschen. Vi erbjuder säkra, högkvalitativa och prisvärda kvarnar för alla behov - såväl privathushåll som storkök/ restauranger. För privathushåll har vi i huvudsak två olika märken, Avfallskvarn 600 och Maxmatic. Avfallskvarn 600 är vår mest prisvärda storsäljare och det självklara valet för många av våra förstagångskunder. Kvarnen är mycket driftsäker och maler snabbt och effektivt ned ditt matavfall. Är du osäker på om en avfallskvarn är något för dig? Vi kan som enda aktör på den svenska marknaden erbjuda dig möjligheten att under 30 dagar kostnadsfritt prova en Avfallskvarn 600! Som en av de mest heltäckande leverantörerna på marknaden kan vi också erbjuda ett stort antal tillbehör och reservdelar. Kontakta oss gärna för rådgivning kring vilken avfallskvarn som är mest lämplig för Er och era behov. För oss på Avfallskvarn AB är service och kvalitet A och O, varpå vi garanterar snabba svar på såväl mail som telefon/sms. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

AVFALLSKVARN AB

Matavfallskvarnar med toppkvalitet och till bästa pris

Avfallskvarn AB har en gedigen erfarenhet med nästan 20 år inom branschen. Vi erbjuder säkra, högkvalitativa och prisvärda kvarnar för alla behov - såväl privathushåll som storkök/ restauranger. För privathushåll har vi i huvudsak två olika märken, Avfallskvarn 600 och Maxmatic. Avfallskvarn 600 är vår mest prisvärda storsäljare och det självklara valet för många av våra förstagångskunder. Kvarnen är mycket driftsäker och maler snabbt och effektivt ned ditt matavfall. Är du osäker på om en avfallskvarn är något för dig? Vi kan som enda aktör på den svenska marknaden erbjuda dig möjligheten att under 30 dagar kostnadsfritt prova en Avfallskvarn 600!

Som en av de mest heltäckande leverantörerna på marknaden kan vi också erbjuda ett stort antal tillbehör och reservdelar.

Kontakta oss gärna för rådgivning kring vilken avfallskvarn som är mest lämplig för Er och era behov. För oss på Avfallskvarn AB är service och kvalitet A och O, varpå vi garanterar snabba svar på såväl mail som telefon/sms.


Kategorier: Köksavfall

Nyckelord: -

 facebook.com/AVFALLSKVARN AB