Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
VEDUM KÖK & BAD Located at Hela landet, Phone: 0512-576 00. .
VEDUM KÖK & BAD Reviewed by Gita Ljunggren Vedum utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer köks-, badrums- och tvättstugeinredningar av hög kvalitet och god design för bostäder. Vi har Sveriges mest kompletta inredningssortiment. Vedum har alltid jobbat långsiktigt vilket naturligtvis… Vedum kök & bad - Svanenmärkta kök och badrum. Vedum utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer köks-, badrums- och tvättstugeinredningar av hög kvalitet och god design för bostäder. Vi har Sveriges mest kompletta inredningssortiment. Vedum har alltid jobbat långsiktigt vilket naturligtvis också handlar om att värna om miljön. Vi var exempelvis först i Sverige att klara Svanens krav på badrumsinredning. Svanenmärkning är ett led i det arbetet och syftar till att få fler inköpare och konsumenter att välja de minst miljöbelastande produkterna när de köper inredning till kök, badrum och tvättstuga. I dagsläget har Vedum Svanenmärkt alla köksstommar, laminatbänkskivor i prisgrupp A och B, luckorna Linda björk, ek och valnöt, Liv ek och ask, Frida vit och badrumsserien Basic i vitt. Det innebär att de klarat Svanens erkänt hårda krav vad gäller bland annat ingående material, tillverkningsprocesser och produktens livslängd. Men vi stannar inte där - vi kommer att fortsätta Svanenmärka flera delar av sortimentet. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

VEDUM KÖK & BAD

Svanenmärkta kök och badrum

Vedum utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer köks-, badrums- och tvättstugeinredningar av hög kvalitet och god design för bostäder. Vi har Sveriges mest kompletta inredningssortiment.

Vedum har alltid jobbat långsiktigt vilket naturligtvis också handlar om att värna om miljön. Vi var exempelvis först i Sverige att klara Svanens krav på badrumsinredning.

Svanenmärkning är ett led i det arbetet och syftar till att få fler inköpare och konsumenter att välja de minst miljöbelastande produkterna när de köper inredning till kök, badrum och tvättstuga.

I dagsläget har Vedum Svanenmärkt alla köksstommar, laminatbänkskivor i prisgrupp A och B, luckorna Linda björk, ek och valnöt, Liv ek och ask, Frida vit och badrumsserien Basic i vitt. Det innebär att de klarat Svanens erkänt hårda krav vad gäller bland annat ingående material, tillverkningsprocesser och produktens livslängd. Men vi stannar inte där - vi kommer att fortsätta Svanenmärka flera delar av sortimentet.


Kategorier: Inredning, Möbler

Nyckelord: badrum, badrumsinredning, badrumsmöbler, bänkskivor, Inredning, iso 14001, kök, köksbänk, köksinredkning, köksmöbler, köksskåp, köksskåpsluckor, köksstommar, möbler, skåpsluckor, svanen, vedum, vedum kök & bad, vedum kök och bad