Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
MOVEHOME Located at Flera orter, Phone: 0383-208 00. .
MOVEHOME Reviewed by Jens Ljunggren Movehome erbjuder husmodeller som är enkla för dig att forma personligt. Snabbt går det också och du ser priset direkt i det digitala verktyget Bygg online. Movehome bygger hus i trä. Genom fotosyntesen lagrar växande träd koldioxid i form av… Movehome - Bygga hus har aldrig varit enklare. Movehome erbjuder husmodeller som är enkla för dig att forma personligt. Snabbt går det också och du ser priset direkt i det digitala verktyget Bygg online. Movehome bygger hus i trä. Genom fotosyntesen lagrar växande träd koldioxid i form av kolföreningar. Ju snabbare skogen växer, desto mer koldioxid fångas upp. Koldioxiden som lagrats i träden finns sedan kvar under trädets hela livslängd, även efter det att det blivit till en träprodukt. Majoriteten av virket som används i ett Movehome är spårbarhetscertifierat med PEFC eller FSC. Genom att använda trä i ett hus kan användningen av andra byggmaterial som inte kommer från förnybar råvara minskas. Ett hus från Movehome är ett lågenergihus, vilket innebär att uppvärmningen använder mindre energi än vad byggnormerna (BBR) kräver. Stort fokus läggs på täthet, vilket säkerställs genom att väggblocken byggs i fabrik och tätheten kontrolleras sedan genom en provtryckning. Med Movehome är du i trygga händer. Vi bygger gärna ditt hus på totalentreprenad, ett enda kontrakt. Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del i huskoncernen Svensk Husproduktion. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

MOVEHOME

Bygga hus har aldrig varit enklare

Movehome erbjuder husmodeller som är enkla för dig att forma personligt. Snabbt går det också och du ser priset direkt i det digitala verktyget Bygg online.

Movehome bygger hus i trä. Genom fotosyntesen lagrar växande träd koldioxid i form av kolföreningar. Ju snabbare skogen växer, desto mer koldioxid fångas upp. Koldioxiden som lagrats i träden finns sedan kvar under trädets hela livslängd, även efter det att det blivit till en träprodukt. Majoriteten av virket som används i ett Movehome är spårbarhetscertifierat med PEFC eller FSC. Genom att använda trä i ett hus kan användningen av andra byggmaterial som inte kommer från förnybar råvara minskas.

Ett hus från Movehome är ett lågenergihus, vilket innebär att uppvärmningen använder mindre energi än vad byggnormerna (BBR) kräver. Stort fokus läggs på täthet, vilket säkerställs genom att väggblocken byggs i fabrik och tätheten kontrolleras sedan genom en provtryckning.

Med Movehome är du i trygga händer. Vi bygger gärna ditt hus på totalentreprenad, ett enda kontrakt. Movehome är ett varumärke som marknadsförs, säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare och en del i huskoncernen Svensk Husproduktion.


Kategorier: Bygg, Hustillverkare

Nyckelord: -

 facebook.com/MOVEHOME