Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
POWER AWARE COMPANY Located at Stockholm, Phone: 010-190 00 00. .
POWER AWARE COMPANY Reviewed by Jens Ljunggren The Pac är en grendosa som med hjälp av ett blått ljus i sladden visualiserar ström. Mycket ström ger snabbt flöde, medan lägre belastning ger ett långsamt flöde. The Pac gör dig medveten om vilka saker som drar ström fast de inte används. Det blåa… Power aware company - Strömsladden som visar hur mycket el som förbrukas. The Pac är en grendosa som med hjälp av ett blått ljus i sladden visualiserar ström. Mycket ström ger snabbt flöde, medan lägre belastning ger ett långsamt flöde. The Pac gör dig medveten om vilka saker som drar ström fast de inte används. Det blåa ljuset får dig att relatera till elektricitet på samma sätt som till rinnande vatten. Därmed påminns du om att stänga av all standby innan du lämnar hemmet eller kontoret. I ett genomsnittligt hushåll utgör standby 15 procent av elräkningen. Med The Pac kan du spara upp till 1000 kronor varje år. Om alla hushåll stängde av sin standby skulle vi spara lika mycket koldioxid som Sveriges bilar släpper ut på ett år. The PACs patenterade laddningskablar har alla certifieringar som säkerställer kvalitet, miljöpåverkan och hållbarhet – såsom MFi, WEEE, RoHS, CE och FCC. När du investerar stora summor i teknologi såsom telefoner, datorer, hörlurar och annat är det viktigt att ladda dessa med certifierade kablar - annars riskerar de att skadas. The PAC är en svensk, patenterad innovation. Teknologin är patenterad i Europa och USA och ägs av moderbolaget Counterflo AB. Rating: 0

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

POWER AWARE COMPANY

Strömsladden som visar hur mycket el som förbrukas

The Pac är en grendosa som med hjälp av ett blått ljus i sladden visualiserar ström. Mycket ström ger snabbt flöde, medan lägre belastning ger ett långsamt flöde. The Pac gör dig medveten om vilka saker som drar ström fast de inte används. Det blåa ljuset får dig att relatera till elektricitet på samma sätt som till rinnande vatten. Därmed påminns du om att stänga av all standby innan du lämnar hemmet eller kontoret.

I ett genomsnittligt hushåll utgör standby 15 procent av elräkningen. Med The Pac kan du spara upp till 1000 kronor varje år. Om alla hushåll stängde av sin standby skulle vi spara lika mycket koldioxid som Sveriges bilar släpper ut på ett år.

The PACs patenterade laddningskablar har alla certifieringar som säkerställer kvalitet, miljöpåverkan och hållbarhet – såsom MFi, WEEE, RoHS, CE och FCC. När du investerar stora summor i teknologi såsom telefoner, datorer, hörlurar och annat är det viktigt att ladda dessa med certifierade kablar - annars riskerar de att skadas.

The PAC är en svensk, patenterad innovation. Teknologin är patenterad i Europa och USA och ägs av moderbolaget Counterflo AB.


Kategorier: Energibesparing, Hemelektronik

Nyckelord: -