Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
OPELLA Located at Hägersten, Phone: 08-1215 1215. .
OPELLA Reviewed by Gita Ljunggren Här hittar du naturens egna hudvårdsprodukter. Vegetabiliska oljor, fetter och vaxer - många underbara och effektiva att använda precis som de är eller för att blanda dina egna, ekologiska hudvårdsprodukter. Allt fler upptäcker att det är både… Opella - Gör dina egna ekologiska hudvårdsprodukter. Här hittar du naturens egna hudvårdsprodukter. Vegetabiliska oljor, fetter och vaxer - många underbara och effektiva att använda precis som de är eller för att blanda dina egna, ekologiska hudvårdsprodukter. Allt fler upptäcker att det är både roligt att enkelt att göra egna hudvårdsprodukter. En stor del av det som vi smörjer in oss med går in i kroppen, vilket gör att det är lika viktigt att tänka på vad vi lägger på vår hud som vad vi äter. Naturliga hudvårdsprodukter är även otroligt effektiva, inte sällan effektivare än konventionella hudvårdsprodukter. Vi som driver Opella heter Jonas och Martin Persson. Vår passion för naturlig hudvård kommer ifrån att vi vuxit upp med föräldrar som är hängivna biodlare och där cerat och salvor gjorda på eget bivax och ekologiska oljor alltid har varit ett naturligt inslag. Idag har vi båda ett starkt miljöintresse och vi är övertygade om att vi står på randen till en revolution av ekologisk hudvård, på samma sätt som vi sett medvetenheten kring ekologisk mat fullständigt explodera de senaste åren. Vi granskar våra leverantörer noggrant och tummar aldrig på kvaliteten. Sedan starten 2011 har Opella vuxit kraftigt och vi har idag en bred och trogen skara kunder. Detta ger oss möjlighet att påverka våra leverantörer genom medvetna inköp. Våra kunder är väldigt pålästa och vi är oerhört stolta och tacksamma för förtroendet. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

OPELLA

Gör dina egna ekologiska hudvårdsprodukter

Här hittar du naturens egna hudvårdsprodukter. Vegetabiliska oljor, fetter och vaxer - många underbara och effektiva att använda precis som de är eller för att blanda dina egna, ekologiska hudvårdsprodukter.

Allt fler upptäcker att det är både roligt att enkelt att göra egna hudvårdsprodukter. En stor del av det som vi smörjer in oss med går in i kroppen, vilket gör att det är lika viktigt att tänka på vad vi lägger på vår hud som vad vi äter. Naturliga hudvårdsprodukter är även otroligt effektiva, inte sällan effektivare än konventionella hudvårdsprodukter.

Vi som driver Opella heter Jonas och Martin Persson. Vår passion för naturlig hudvård kommer ifrån att vi vuxit upp med föräldrar som är hängivna biodlare och där cerat och salvor gjorda på eget bivax och ekologiska oljor alltid har varit ett naturligt inslag. Idag har vi båda ett starkt miljöintresse och vi är övertygade om att vi står på randen till en revolution av ekologisk hudvård, på samma sätt som vi sett medvetenheten kring ekologisk mat fullständigt explodera de senaste åren.

Vi granskar våra leverantörer noggrant och tummar aldrig på kvaliteten. Sedan starten 2011 har Opella vuxit kraftigt och vi har idag en bred och trogen skara kunder. Detta ger oss möjlighet att påverka våra leverantörer genom medvetna inköp. Våra kunder är väldigt pålästa och vi är oerhört stolta och tacksamma för förtroendet.


Kategorier: Hälsa & Skönhet

Nyckelord: -