Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
WARDINS GÅRDSPRODUKTER Located at Floby, Phone: 070-892 11 19, 0515-470 51. .
WARDINS GÅRDSPRODUKTER Reviewed by Josefine Karlsson Här på Wardins har ett stort utbud av grönsaker, örter och bär. Vi tar stort intresse till vad just kunden vill ha och försöker odla efter önskemål. Vi följer med dig ut och skördar just de grönsakerna som du är intresserad av eller också handlar du… Wardins gårdsprodukter - Ekologiska örter, bär och grönsaker. Här på Wardins har ett stort utbud av grönsaker, örter och bär. Vi tar stort intresse till vad just kunden vill ha och försöker odla efter önskemål. Vi följer med dig ut och skördar just de grönsakerna som du är intresserad av eller också handlar du direkt vid vårt marknadsbord i trädgården. Där kan du hitta de grödor som är skördemogna just för tillfället eller någon av våra specialiteter gjorda på råvaror från odlingen. Exempelvis Örtsalt, Potätekrydda, Syltad pumpa, Inlagd gurka, Wardins inlagda squash, Granskottssirap, Fläderbloms-te, Kvälls-te mm. Vi erbjuder härliga Grönsakskassar! Beställ en blandad grönsakskasse för 100 kr eller 150 kr och/eller 3 kg potatis för 50 kr. Kom gärna och besök oss för en guidad trädgårdsvandring där du får lära dig lite mer om ekologisk odling, matlagningstips och gårdens historia. Besök även våran lilla kaffeservering där vi serverar all från kaffe till te, till hembakade bullar och bröd. Vi har öppet från juli till september. För löpande information se vår Facebook-sida: Wardins Gårdsprodukter Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Josefine Karlsson

Dela på Facebook

WARDINS GÅRDSPRODUKTER

Ekologiska örter, bär och grönsaker

Här på Wardins har ett stort utbud av grönsaker, örter och bär. Vi tar stort intresse till vad just kunden vill ha och försöker odla efter önskemål. Vi följer med dig ut och skördar just de grönsakerna som du är intresserad av eller också handlar du direkt vid vårt marknadsbord i trädgården. Där kan du hitta de grödor som är skördemogna just för tillfället eller någon av våra specialiteter gjorda på råvaror från odlingen. Exempelvis Örtsalt, Potätekrydda, Syltad pumpa, Inlagd gurka, Wardins inlagda squash, Granskottssirap, Fläderbloms-te, Kvälls-te mm. Vi erbjuder härliga Grönsakskassar! Beställ en blandad grönsakskasse för 100 kr eller 150 kr och/eller 3 kg potatis för 50 kr.

Kom gärna och besök oss för en guidad trädgårdsvandring där du får lära dig lite mer om ekologisk odling, matlagningstips och gårdens historia. Besök även våran lilla kaffeservering där vi serverar all från kaffe till te, till hembakade bullar och bröd. Vi har öppet från juli till september.

För löpande information se vår Facebook-sida:
Wardins Gårdsprodukter


Kategorier: Gårdsbutiker

Nyckelord: -