Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
HÅLLBAR HÄLSA Located at Svenshögen, Phone: 0303-77 51 44. .
HÅLLBAR HÄLSA Reviewed by Josefine Karlsson Hållbar Hälsa bidrar till en hållbar hälsa för Dig och vår Jord samt bidrar till en ökad produktion och konsumtion av ekologiska grönsaker. I vår gårdsbutik Solgläntan och på vår webshop hittar du utöver alla grönsaker ochså ett rikt utbud av… Hållbar hälsa - KRAV-märkta grönsaker, frukt och bär. Hållbar Hälsa bidrar till en hållbar hälsa för Dig och vår Jord samt bidrar till en ökad produktion och konsumtion av ekologiska grönsaker. I vår gårdsbutik Solgläntan och på vår webshop hittar du utöver alla grönsaker ochså ett rikt utbud av torrvaror, rawfood produkter, hygienartiklar m.m. I vårt café som är KRAV-märkt kan du avnjuta våra läckra rawfood kakor och smaskiga smoothies i den vackra trädgården runt huset. Vi erbjuder också odlingskurser där du lär dig att odla både grönsaker och din egen hälsa genom att låta maten vara din medicin. VI har även kurser i rawfood-matlagning! Vi levererar ekolådor med frukt och grönt året om. På vintern köper vi en del produkter, men det finns alltid något lokalproducerat i lådorna året om. På sommaren och hösten är förstås alla grönsaker egenodlade. Vi levererar hem till dörr i södra Bohuslän och Göteborg och du hittar oss på Bondens egen Marknad i Haga lördagar aug-okt. Hållbarhet på alla plan är grunden för vår verksamhet. Vi värmer vårt hus med solvärme och ved och vårt garage är nu fyllt med 38 solpaneler som ger 9500 W. Mer än hälften av vad vi förbrukar. Vi återanvänder alltid kartongerna till ekolådorna och vår högsta önskan är en elbil för våra leveranser. Men räckvidden är ännu för kort. Vi arbetar för att göra Solgläntan till ett underbart utflyktsmål och till det kommer vi att arrangera aktiviteter som musik, trädgårdsvandringar etc under säsongen. Rating: 5

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Josefine Karlsson

Dela på Facebook

HÅLLBAR HÄLSA

KRAV-märkta grönsaker, frukt och bär

Hållbar Hälsa bidrar till en hållbar hälsa för Dig och vår Jord samt bidrar till en ökad produktion och konsumtion av ekologiska grönsaker. I vår gårdsbutik Solgläntan och på vår webshop hittar du utöver alla grönsaker ochså ett rikt utbud av torrvaror, rawfood produkter, hygienartiklar m.m. I vårt café som är KRAV-märkt kan du avnjuta våra läckra rawfood kakor och smaskiga smoothies i den vackra trädgården runt huset. Vi erbjuder också odlingskurser där du lär dig att odla både grönsaker och din egen hälsa genom att låta maten vara din medicin. VI har även kurser i rawfood-matlagning!

Vi levererar ekolådor med frukt och grönt året om. På vintern köper vi en del produkter, men det finns alltid något lokalproducerat i lådorna året om. På sommaren och hösten är förstås alla grönsaker egenodlade. Vi levererar hem till dörr i södra Bohuslän och Göteborg och du hittar oss på Bondens egen Marknad i Haga lördagar aug-okt.

Hållbarhet på alla plan är grunden för vår verksamhet. Vi värmer vårt hus med solvärme och ved och vårt garage är nu fyllt med 38 solpaneler som ger 9500 W. Mer än hälften av vad vi förbrukar. Vi återanvänder alltid kartongerna till ekolådorna och vår högsta önskan är en elbil för våra leveranser. Men räckvidden är ännu för kort.

Vi arbetar för att göra Solgläntan till ett underbart utflyktsmål och till det kommer vi att arrangera aktiviteter som musik, trädgårdsvandringar etc under säsongen.


Kategorier: Frukt & Grönt

Nyckelord: -