Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
ÄLEBY GÅRD Located at Äleby, Phone: 0152-421 48. .
ÄLEBY GÅRD Reviewed by Josefine Karlsson Med detta talesätt hälsar vi er välkomna till Äleby. Ett Äleby som lever och verkar på just det sättet, vi lyssnar på naturen. Vi eftersträvar att ge er en upplevelse i form av en matupplevelse med viltkött från vår Viltbod. En dags eller en kvälls… äleby gård - Hör naturens röst. Med detta talesätt hälsar vi er välkomna till Äleby. Ett Äleby som lever och verkar på just det sättet, vi lyssnar på naturen. Vi eftersträvar att ge er en upplevelse i form av en matupplevelse med viltkött från vår Viltbod. En dags eller en kvälls aktiv matlagning eller varför inte lära dig korvstoppning eller att stycka kött. En helgs avkoppling i naturskön miljö i något av våra hus eller en jaktupplevelse i våra viltrika marker. Älebys inriktning på viltbruk gör att vi idag hanterat viltet i vår godkända vilthanteringsanläggning. I vår viltbod på nätet finner ni hjortkött, vildsvinskött, vildand mm. Ni beställer enkelt genom att skicka oss ett mail på de varor ni önskar och får det levererat hem till dörren, enkelt, spårbart och väldigt gott! Det ska vara avkopplande att vara på Äleby. Vi erbjuder tysthet och äkta avskildhet endast 9 mil från Stockholm. De 9 milen avslutas med 1 mils återvändsgränd innan Äleby visar sig på en kulle vid Mälarens strand. Vattnet, skogen, åkrarna och mängden vilt gör Äleby till en oas för stressade själar! Lyssna på naturens röst och upplev naturens smak ni också! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Josefine Karlsson

Dela på Facebook

ÄLEBY GÅRD

Hör naturens röst

Med detta talesätt hälsar vi er välkomna till Äleby. Ett Äleby som lever och verkar på just det sättet, vi lyssnar på naturen. Vi eftersträvar att ge er en upplevelse i form av en matupplevelse med viltkött från vår Viltbod. En dags eller en kvälls aktiv matlagning eller varför inte lära dig korvstoppning eller att stycka kött. En helgs avkoppling i naturskön miljö i något av våra hus eller en jaktupplevelse i våra viltrika marker.

Älebys inriktning på viltbruk gör att vi idag hanterat viltet i vår godkända vilthanteringsanläggning.

I vår viltbod på nätet finner ni hjortkött, vildsvinskött, vildand mm. Ni beställer enkelt genom att skicka oss ett mail på de varor ni önskar och får det levererat hem till dörren, enkelt, spårbart och väldigt gott!

Det ska vara avkopplande att vara på Äleby. Vi erbjuder tysthet och äkta avskildhet endast 9 mil från Stockholm. De 9 milen avslutas med 1 mils återvändsgränd innan Äleby visar sig på en kulle vid Mälarens strand. Vattnet, skogen, åkrarna och mängden vilt gör Äleby till en oas för stressade själar!

Lyssna på naturens röst och upplev naturens smak ni också!


Kategorier: Gårdsbutiker

Nyckelord: -