Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
LULEÅ ENERGI Located at Luleå, Phone: 0920-26 44 00. .
LULEÅ ENERGI Reviewed by Lars Andrén Med energifrågan i själva hjärtat av omställningen till ett hållbart samhälle är det en självklarhet för oss att också befinna oss i centrum. Genom samarbeten med forskning och akademi, privata bolag och andra offentliga aktörer är vi med och driver… Luleå energi - Vi skapar ett hållbart Luleå. Med energifrågan i själva hjärtat av omställningen till ett hållbart samhälle är det en självklarhet för oss att också befinna oss i centrum. Genom samarbeten med forskning och akademi, privata bolag och andra offentliga aktörer är vi med och driver den utveckling som krävs varje dag. Vi vill att våra barn och unga ska kunna fortsätta drömma om en storslagen framtid på hemmaplan. Därför gör vi vår del för att skapa ett hållbart Luleå. Vi har utvecklat ett brett urval av energirelaterade produkter och tjänster för att trygga och förenkla vardagen för dig och säkra framtiden för kommande generationer. Vi erbjuder bland annat miljövänlig fjärrvärme baserat på överskott från industrin, förnybar el, solceller till din fastighet, laddstolpar till elbil, termografering, energirådgivning samt energideklarationer. Luleå Energi äger och driver även världens nordligaste kommersiella solkraftspark, Helia, som består av 2.330 dubbelsidiga paneler som tillsammans beräknas producera 630 MWh/år, vilket motsvarar hushållsel för ungefär 100 småhus. Varmt välkommen! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Lars Andrén

Dela på Facebook

LULEÅ ENERGI

Vi skapar ett hållbart Luleå

Med energifrågan i själva hjärtat av omställningen till ett hållbart samhälle är det en självklarhet för oss att också befinna oss i centrum. Genom samarbeten med forskning och akademi, privata bolag och andra offentliga aktörer är vi med och driver den utveckling som krävs varje dag. Vi vill att våra barn och unga ska kunna fortsätta drömma om en storslagen framtid på hemmaplan. Därför gör vi vår del för att skapa ett hållbart Luleå.

Vi har utvecklat ett brett urval av energirelaterade produkter och tjänster för att trygga och förenkla vardagen för dig och säkra framtiden för kommande generationer.

Vi erbjuder bland annat miljövänlig fjärrvärme baserat på överskott från industrin, förnybar el, solceller till din fastighet, laddstolpar till elbil, termografering, energirådgivning samt energideklarationer.

Luleå Energi äger och driver även världens nordligaste kommersiella solkraftspark, Helia, som består av 2.330 dubbelsidiga paneler som tillsammans beräknas producera 630 MWh/år, vilket motsvarar hushållsel för ungefär 100 småhus.

Varmt välkommen!


Kategorier: Fjärrvärme

Nyckelord: elavtal, elbilsladdning, elbolag, energideklaration, energirådgiving, fjärrvärme, förnybar el, förnybar energi, laddstolpar, luleå, luleå energi, miljöel, solceller, solenergi, termografi

 facebook.com/LULEÅ ENERGI