Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
JIBO CYKEL Located at Karlshamn, Phone: 0454-155 50. .
JIBO CYKEL Reviewed by Jens Ljunggren Jibo Cykel är en riktig, välsorterad cykelaffär med allt vad det innebär. I butiken har vi alltid 150-200 cyklar att välja bland. Elcyklar eller elhybrider håller verkligen på att bli nåt stort. I Holland/Tyskland med flera länder exploderar… Jibo cykel - Elcyklar och elhybridcyklar. Jibo Cykel är en riktig, välsorterad cykelaffär med allt vad det innebär. I butiken har vi alltid 150-200 cyklar att välja bland. Elcyklar eller elhybrider håller verkligen på att bli nåt stort. I Holland/Tyskland med flera länder exploderar försäljningen av elcyklar och alla cykeltillverkare har idag massor av modeller. Med en körsträcka på över 100km/laddning för de bästa modellerna, livslängd på batterier på många år och i princip underhållsfri mekanik så förstår vi folks förtjusning. Har du inte testat en elcykel så ska du absolut komma in och göra det! Vi har cyklar från enklare och billigare modeller som Marvil upp till de absolut finaste på marknaden från Batavus och Giant. I vårt program ingår elcyklar från Crescent, Specialized, Marvil och Batavus. Undersökningar visar att elcykeln är det absolut smartaste fordonet på kortare sträckor. Du kör en mil på knappa 25 minuter och det kostar dig inte mer än ca 15 öre. Inga uppförsbackar och utan motvind att det dessutom går det snabbare att ta sig fram i rusningstrafik är bara bonus. Inga tullavgifter, du parkerar gratis och behöver inget körkort. Gör ett bra miljöval och kom och besök oss - sen kan du lämna bilen hemma nästa gång du ska åka en kortare sträcka! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

JIBO CYKEL

Elcyklar och elhybridcyklar

Jibo Cykel är en riktig, välsorterad cykelaffär med allt vad det innebär. I butiken har vi alltid 150-200 cyklar att välja bland. Elcyklar eller elhybrider håller verkligen på att bli nåt stort. I Holland/Tyskland med flera länder exploderar försäljningen av elcyklar och alla cykeltillverkare har idag massor av modeller. Med en körsträcka på över 100km/laddning för de bästa modellerna, livslängd på batterier på många år och i princip underhållsfri mekanik så förstår vi folks förtjusning.

Har du inte testat en elcykel så ska du absolut komma in och göra det! Vi har cyklar från enklare och billigare modeller som Marvil upp till de absolut finaste på marknaden från Batavus och Giant. I vårt program ingår elcyklar från Crescent, Specialized, Marvil och Batavus.

Undersökningar visar att elcykeln är det absolut smartaste fordonet på kortare sträckor. Du kör en mil på knappa 25 minuter och det kostar dig inte mer än ca 15 öre. Inga uppförsbackar och utan motvind att det dessutom går det snabbare att ta sig fram i rusningstrafik är bara bonus. Inga tullavgifter, du parkerar gratis och behöver inget körkort.

Gör ett bra miljöval och kom och besök oss - sen kan du lämna bilen hemma nästa gång du ska åka en kortare sträcka!


Kategorier: Elcyklar & Elmopeder

Nyckelord: -

 facebook.com/JIBO CYKEL