Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
GREEN HEADS Located at Stockholm , Phone: 08-408 070 22. .
GREEN HEADS Reviewed by Gita Ljunggren Green Heads grundades år 2016 och är idag en av de största gröna hårvårdsaktörerna i Sverige med tre salonger i Stockholm som erbjuder högkvalitativ hårvård av välutbildad personal med 100% gröna produkter. Green Heads var en av Stockholms första… Green heads - Miljöcertifierad grön salong med holistiskt perspektiv. Green Heads grundades år 2016 och är idag en av de största gröna hårvårdsaktörerna i Sverige med tre salonger i Stockholm som erbjuder högkvalitativ hårvård av välutbildad personal med 100% gröna produkter. Green Heads var en av Stockholms första salonger att erhålla certifieringen “Grönt Salong”, vilket bl.a. innebär att färger och produkter är helt fria från giftiga kemikalier. Frisörerna på Green Heads har ett starkt fokus på att vidareutbilda sig och ligga i framkant vad gäller nya tekniker och trender. I Green Heads webbshop hittar man professionella, miljövänliga och hållbara hårprodukter från ett unikt och brett sortiment. Dom säljer flera välkända varumärken samt Green Heads egna varumärke bestående av bland annat hårvårdskurer och växtfärgsserien Plants In Colour vilka gör det enkelt att skapa en grön och hållbar hårvårdsrutin. Välkommen till en värld av grön hårvård! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

GREEN HEADS

Miljöcertifierad grön salong med holistiskt perspektiv

Green Heads grundades år 2016 och är idag en av de största gröna hårvårdsaktörerna i Sverige med tre salonger i Stockholm som erbjuder högkvalitativ hårvård av välutbildad personal med 100% gröna produkter. Green Heads var en av Stockholms första salonger att erhålla certifieringen “Grönt Salong”, vilket bl.a. innebär att färger och produkter är helt fria från giftiga kemikalier. Frisörerna på Green Heads har ett starkt fokus på att vidareutbilda sig och ligga i framkant vad gäller nya tekniker och trender.

I Green Heads webbshop hittar man professionella, miljövänliga och hållbara hårprodukter från ett unikt och brett sortiment. Dom säljer flera välkända varumärken samt Green Heads egna varumärke bestående av bland annat hårvårdskurer och växtfärgsserien Plants In Colour vilka gör det enkelt att skapa en grön och hållbar hårvårdsrutin.

Välkommen till en värld av grön hårvård!


Kategorier: Eko-frisörer

Nyckelord: birkastan, eko-frisör, ekofrisör, ekofrisör franchise, frisör, frisörsalong, green heads, hårvård, stockholm

 facebook.com/GREEN HEADS