Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
PARADISET Located at Stockholm, Phone: 08-613 36 00. .
PARADISET Reviewed by Gita Ljunggren Paradiset är Skandinaviens största fullsortimentsbutik med ekologiska, småskaliga och naturliga matvaror. Paradiset är nästan som en vanlig livsmedelsbutik men med ett ovanligt gott utbud. Vad du än väljer från hyllan eller disken, frukt eller fisk,… Paradiset - Skandinaviens största ekologiska matbutik. Paradiset är Skandinaviens största fullsortimentsbutik med ekologiska, småskaliga och naturliga matvaror. Paradiset är nästan som en vanlig livsmedelsbutik men med ett ovanligt gott utbud. Vad du än väljer från hyllan eller disken, frukt eller fisk, hudkräm eller diskmedel, så vet du att ursprunget är naturligt och hållbart. Kom och upptäck 1600 kvadratmeter äkta shoppingglädje! Vi gör det med hjälp av våra bästa vänner, våra producenter. Med dem delar vi ett genuint intresse för människor, djur och miljö. Här får du reda på lite mer om dem och om hur mat och annat i butiken producerats, hur djuren haft det, hur grödorna behandlats och vilken gård de kommer ifrån. Är du hungrig finns det hur mycket gott som helst att välja bland. Butiken rymmer en foodcourt med en handfull restauranger och cirka 100 sittplatser. Paradiset har alkoholtillstånd och därför kan du kan festa till det med ett gott glas ekologiskt vin eller närproducerad öl här på vår fina foodcourt. Du hittar oss på Brännkyrka gatan 62 i Stockholm. Öppet måndag till söndag 9-21! Rating: 5

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

PARADISET

Skandinaviens största ekologiska matbutik

Paradiset är Skandinaviens största fullsortimentsbutik med ekologiska, småskaliga och naturliga matvaror. Paradiset är nästan som en vanlig livsmedelsbutik men med ett ovanligt gott utbud. Vad du än väljer från hyllan eller disken, frukt eller fisk, hudkräm eller diskmedel, så vet du att ursprunget är naturligt och hållbart. Kom och upptäck 1600 kvadratmeter äkta shoppingglädje! Vi gör det med hjälp av våra bästa vänner, våra producenter. Med dem delar vi ett genuint intresse för människor, djur och miljö. Här får du reda på lite mer om dem och om hur mat och annat i butiken producerats, hur djuren haft det, hur grödorna behandlats och vilken gård de kommer ifrån.

Är du hungrig finns det hur mycket gott som helst att välja bland. Butiken rymmer en foodcourt med en handfull restauranger och cirka 100 sittplatser. Paradiset har alkoholtillstånd och därför kan du kan festa till det med ett gott glas ekologiskt vin eller närproducerad öl här på vår fina foodcourt. Du hittar oss på Brännkyrka gatan 62 i Stockholm. Öppet måndag till söndag 9-21!


Kategorier: Eko-butiker

Nyckelord: -

 facebook.com/PARADISET