Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
DINAIR Located at Vadstena, Phone: 0143-125 80. .
DINAIR Reviewed by Jens Ljunggren Dinair är en av Europas största tillverkare och leverantörer av luftfilter med över 30 års erfarenhet av luftfilter och luftrening. Vi tillverkar och utvecklar filter som skyddar människor, processer och miljö. Vårt unika system för balanserade… Dinair - Filtrera klokare, smartare och mer balanserat. Dinair är en av Europas största tillverkare och leverantörer av luftfilter med över 30 års erfarenhet av luftfilter och luftrening. Vi tillverkar och utvecklar filter som skyddar människor, processer och miljö. Vårt unika system för balanserade filterval optimerar och förbättrar filtrering och arbetsmiljö samtidigt som energiförbrukning och CO₂ utsläpp kan minimeras. Huvudkontoret ligger i Vadstena. Hos Dinair hittar du ett komplett sortimentent med luftfilter. Vi har alla typer av filter – påsfilter, ventilationsfilter, förfilter, OEM-produkter, kolfilter och kemiska filter, panelfilter, kompaktfilter, filterpads, filterrullar, HEPA-filter, filterpatroner och filter för bostadsventilation och sist men inte minst, vårt mest miljövänliga filter någonsin – GreenFlo. Dinair deltar i Eurovents certifieringsprogram, är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt medlemmar i Svensk Ventilation. Dinair ägs av AAF International som är världens största tillverkare av luftfiltreringslösningar, med anläggningar för produktion, lager och distribution i 22 länder på fyra kontinenter. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

DINAIR

Filtrera klokare, smartare och mer balanserat

Dinair är en av Europas största tillverkare och leverantörer av luftfilter med över 30 års erfarenhet av luftfilter och luftrening. Vi tillverkar och utvecklar filter som skyddar människor, processer och miljö. Vårt unika system för balanserade filterval optimerar och förbättrar filtrering och arbetsmiljö samtidigt som energiförbrukning och CO₂ utsläpp kan minimeras. Huvudkontoret ligger i Vadstena.

Hos Dinair hittar du ett komplett sortimentent med luftfilter. Vi har alla typer av filter – påsfilter, ventilationsfilter, förfilter, OEM-produkter, kolfilter och kemiska filter, panelfilter, kompaktfilter, filterpads, filterrullar, HEPA-filter, filterpatroner och filter för bostadsventilation och sist men inte minst, vårt mest miljövänliga filter någonsin – GreenFlo.

Dinair deltar i Eurovents certifieringsprogram, är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 samt medlemmar i Svensk Ventilation.

Dinair ägs av AAF International som är världens största tillverkare av luftfiltreringslösningar, med anläggningar för produktion, lager och distribution i 22 länder på fyra kontinenter.


Kategorier: Luftteknik

Nyckelord: aaf international, american air filter, dinair, falun, filterlösningar, greenflo, göteborg, iso 14001, luftfilter, luftrening, stockholm, svalöv, vadstena

 facebook.com/DINAIR