Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
CTC VÄRMEPUMPAR Located at Hela landet, Phone: 0372-88 000. .
CTC VÄRMEPUMPAR Reviewed by Jens Ljunggren CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter. Vi erbjuder ett brett produktsortiment, såsom bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, pelletspannor, vedpannor m.m. Vi står för trygghet, kvalitet och hållbarhet! Med närmare 100 års… Ctc värmepumpar - Ledande i Europa på värmepumpar med 100 års erfarenhet. CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter. Vi erbjuder ett brett produktsortiment, såsom bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, pelletspannor, vedpannor m.m. Vi står för trygghet, kvalitet och hållbarhet! Med närmare 100 års erfarenhet arbetar vi aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle. Vi utvecklar och tillverkar alla våra produkter i Småland. Rötterna går tillbaka till 1923 då vi började värma svenska hem. Mest kända är vi för våra gröna pannor som gett värme åt miljoner hushåll över hela Europa. Vi var först med värmepannor med inbyggd varmvattenberedning och vi var först med att lansera värmepumpar för luft/vatten. Det är därför ingen överdrift att säga att vi utvecklat branschen. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

CTC VÄRMEPUMPAR

Ledande i Europa på värmepumpar med 100 års erfarenhet

CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter. Vi erbjuder ett brett produktsortiment, såsom bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, pelletspannor, vedpannor m.m.

Vi står för trygghet, kvalitet och hållbarhet!

Med närmare 100 års erfarenhet arbetar vi aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle. Vi utvecklar och tillverkar alla våra produkter i Småland.

Rötterna går tillbaka till 1923 då vi började värma svenska hem. Mest kända är vi för våra gröna pannor som gett värme åt miljoner hushåll över hela Europa. Vi var först med värmepannor med inbyggd varmvattenberedning och vi var först med att lansera värmepumpar för luft/vatten. Det är därför ingen överdrift att säga att vi utvecklat branschen.


Kategorier: Bergvärme

Nyckelord: bergvärme, bergvärmepumpar, ctc, ctc connect, ctc ecoair, ctc enertech group, ctc gsi, ctc värme, enertech, enertech group, jordvärme, jordvärmepump, luftvattenvärmepump, luftvärme, luftvärmepumpar, markvärmepump, pelletspannor, sjövärme, vedpannor, värmepumpar

 facebook.com/CTC VÄRMEPUMPAR