Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
MOVATOR Located at Stockholm, Göteborg, Malmö, Phone: 08-549 011 55. .
MOVATOR Reviewed by Jens Ljunggren Movator erbjuder totalkvalitetskoncept INKL© inom logistik och flytt. Det är din garanti för den rakaste och grönaste vägen i mål. Därför har Movator förtroendet från ledande varumärken att hantera viktiga delar av deras affär. Hållbart är hett.… Movator - Flytt, logistik och terminalhantering med hållbart fokus. Movator erbjuder totalkvalitetskoncept INKL© inom logistik och flytt. Det är din garanti för den rakaste och grönaste vägen i mål. Därför har Movator förtroendet från ledande varumärken att hantera viktiga delar av deras affär. Hållbart är hett. Men för Movator började det för tjugo år sedan när Marko Mikkola tyckte att lastbildieslarnas stånkande kändes hopplöst omodernt. Genom att uteslutande använda miljöklassade fordon minimerar vi tillsammans med avancerat IT-stöd så många smutsiga kilometrar vi bara orkar. Därmed inte sagt att vi är nöjda. Långt ifrån. Vi har en idé om att hjälpa till med ett viktigare uppdrag än alla kunduppdrag tillsammans: Movator ska rädda världen. Är du intresserad av att hjälpa till, vill vi hjärtans gärna träffa dig. Kontakta Marko Mikkola direkt. Han har alltid tid för det. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

MOVATOR

Flytt, logistik och terminalhantering med hållbart fokus

Movator erbjuder totalkvalitetskoncept INKL© inom logistik och flytt. Det är din garanti för den rakaste och grönaste vägen i mål. Därför har Movator förtroendet från ledande varumärken att hantera viktiga delar av deras affär.

Hållbart är hett. Men för Movator började det för tjugo år sedan när Marko Mikkola tyckte att lastbildieslarnas stånkande kändes hopplöst omodernt. Genom att uteslutande använda miljöklassade fordon minimerar vi tillsammans med avancerat IT-stöd så många smutsiga kilometrar vi bara orkar.

Därmed inte sagt att vi är nöjda. Långt ifrån. Vi har en idé om att hjälpa till med ett viktigare uppdrag än alla kunduppdrag tillsammans: Movator ska rädda världen. Är du intresserad av att hjälpa till, vill vi hjärtans gärna träffa dig. Kontakta Marko Mikkola direkt. Han har alltid tid för det.


Kategorier: Bud, Frakt & Spedition

Nyckelord: 4cycle, bud, flytt, flyttfirma, frakt, fraktfirma, göteborg, logistik, logistikcenter, magasinering, malmö, movator, stockholm, terminalhantering, tredjepartslogistik

 facebook.com/MOVATOR