Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
DESIGNTORGET Located at Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Phone: 08-462 35 20. .
DESIGNTORGET Reviewed by Christoffer Orre Designtorget erbjuder designprodukter i inspirerande miljöer till människor som vill upptäcka design och formgivare. Hos oss hittar du i första hand väl utvald design för hemmet. Så som produkter för kök, hall och förvaring, vardagsrummet,… Designtorget - Miljövänliga designprodukter i inspirerande miljöer. Designtorget erbjuder designprodukter i inspirerande miljöer till människor som vill upptäcka design och formgivare. Hos oss hittar du i första hand väl utvald design för hemmet. Så som produkter för kök, hall och förvaring, vardagsrummet, belysning, teknik samt smycken och accessoarer. Vi lägger stor vikt på hållbarhet och transparens och ställer därför höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden. Många av våra produkter tar ett extra stort miljöhänsyn. Exempelvis vår vackra servis i bambu som är 100% gjord av spillprodukter. Bambu växer mycket snabbt - dvs. är inte inte resurskrävande och behöver inga besprutningsmedel. I vårt miljövänliga sortiment hittar du i övrigt även brickor, burkar, diskmedel & disktrasor, såpa, tvål, ljusstakar, led-lampor, termosar, väskor i tyg eller miljövänlig plast, ryggsäckar, armband, myggljus, skedar, kökshanddukar, plädar av härlig ull, ekologiskt te och en hel del annat snyggt. Vi har 11 butiker på attraktiva lägen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och på Arlanda. Allt för att vara tillgängliga för våra kunder och ge våra samarbetspartners bästa möjliga exponering. Välkommen till Designtorget! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Christoffer Orre

Dela på Facebook

DESIGNTORGET

Miljövänliga designprodukter i inspirerande miljöer

Designtorget erbjuder designprodukter i inspirerande miljöer till människor som vill upptäcka design och formgivare. Hos oss hittar du i första hand väl utvald design för hemmet. Så som produkter för kök, hall och förvaring, vardagsrummet, belysning, teknik samt smycken och accessoarer.

Vi lägger stor vikt på hållbarhet och transparens och ställer därför höga och tydliga krav på våra samarbetspartners för att minimera miljöpåverkan och skapa goda arbetsförhållanden.

Många av våra produkter tar ett extra stort miljöhänsyn. Exempelvis vår vackra servis i bambu som är 100% gjord av spillprodukter. Bambu växer mycket snabbt - dvs. är inte inte resurskrävande och behöver inga besprutningsmedel.

I vårt miljövänliga sortiment hittar du i övrigt även brickor, burkar, diskmedel & disktrasor, såpa, tvål, ljusstakar, led-lampor, termosar, väskor i tyg eller miljövänlig plast, ryggsäckar, armband, myggljus, skedar, kökshanddukar, plädar av härlig ull, ekologiskt te och en hel del annat snyggt.

Vi har 11 butiker på attraktiva lägen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och på Arlanda. Allt för att vara tillgängliga för våra kunder och ge våra samarbetspartners bästa möjliga exponering.

Välkommen till Designtorget!


Kategorier: Eko-affärer, Inredning

Nyckelord: -

 facebook.com/DESIGNTORGET