Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
ÅTTA.45 TRYCKERI Located at Flera orter, Phone: 08-553 348 00. .
ÅTTA.45 TRYCKERI Reviewed by Jens Ljunggren Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckerier. Vi hjälper dig med miljövänliga trycksaker, tidskrifter, butiksmaterial, förpackningar, DM & DR, fotografering, mässmontrar och mycket mer. Vår måttstock är att vi är så bra som vår senaste… åtta.45 tryckeri - Ett av de största tryckerierna och först med miljömärkning. Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckerier. Vi hjälper dig med miljövänliga trycksaker, tidskrifter, butiksmaterial, förpackningar, DM & DR, fotografering, mässmontrar och mycket mer. Vår måttstock är att vi är så bra som vår senaste leverans. Därför måste allt stämma till 100% vad gäller slutresultat - pris, kvalitet och leverans i tid. Vi jobbar aktivt med vårt miljötänk och erbjuder våra kunder en rad miljölösningar som exempelvis Svanen, FSC och Klimatkompensation. Själva har vi varit Svanen-märkta ända från start. Åtta.45 var det första tryckeri som fick licens att Svanen-märka trycksaker. Långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande. Åtta.45 Tryckeri finns på 10 orter i Sverige med 180 engagerade medarbetare till din tjänst. Välkommen! Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

ÅTTA.45 TRYCKERI

Ett av de största tryckerierna och först med miljömärkning

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges största tryckerier. Vi hjälper dig med miljövänliga trycksaker, tidskrifter, butiksmaterial, förpackningar, DM & DR, fotografering, mässmontrar och mycket mer. Vår måttstock är att vi är så bra som vår senaste leverans. Därför måste allt stämma till 100% vad gäller slutresultat - pris, kvalitet och leverans i tid.

Vi jobbar aktivt med vårt miljötänk och erbjuder våra kunder en rad miljölösningar som exempelvis Svanen, FSC och Klimatkompensation.

Själva har vi varit Svanen-märkta ända från start. Åtta.45 var det första tryckeri som fick licens att Svanen-märka trycksaker. Långt innan såväl kunder som tryckerier vaknat till om miljöaspekten. För oss kändes miljötänket självklart och gör det fortfarande.

Åtta.45 Tryckeri finns på 10 orter i Sverige med 180 engagerade medarbetare till din tjänst. Välkommen!


Kategorier: Trycksaker

Nyckelord: butiksmaterial, digitaltryck, direktreklam, edita bobergs, fsc, klimatkompensation, klimatneutral, svanen, tidskrifter, trycksaker, åtta 45, åtta.45, åtta.45 tryckeri, åtta45

 facebook.com/ÅTTA.45 TRYCKERI