Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp
GYLLSTAD Located at Stockholm, Phone: 08-21 31 30. .
GYLLSTAD Reviewed by Jens Ljunggren Välkommen till Gyllstad! Här hittar du bl.a. ekologiska tyger, väskor, kuddfodral och miljöcertfierade skissböcker. Jag som driver Gyllstad heter Ulrika Gyllstad och är en svensk textil- och modedesigner som är passionerat intresserad av tryck… Gyllstad - Ekologiska tyger, väskor, kuddfodral och skissböcker. Välkommen till Gyllstad! Här hittar du bl.a. ekologiska tyger, väskor, kuddfodral och miljöcertfierade skissböcker. Jag som driver Gyllstad heter Ulrika Gyllstad och är en svensk textil- och modedesigner som är passionerat intresserad av tryck och mönster, och för mig är det magiskt att arbeta med textil och tryck. Min inspiration kan komma lite varstans ifrån och ibland från de märkligaste saker. Jag tycker om att titta riktigt nära på föremål och växter i naturen för att upptäcka detaljer och mönster. Med mitt eget märke, Gyllstad, vill jag dela med mig av min passion för mönster och textil. Här i min shop vet man aldrig vilka produkter som kan dyka upp – men en sak är säker – de kommer att vara mönstrade! Det vore omöjligt att lansera en textilkollektion idag utan att tänka på vår ömtåliga jord och framtiden för oss som bor här. Därför är tygerna ekologiska, trycktekniken miljövänlig och de svenskproducerade skissblocken är både FSC- och Svanen-märkta. PS. Du kan köpa mina produkter i webbshoppen eller hos en mina återförsäljare runt om i landet. Rating: 4

NYHETSBREV

 

Kategorier


Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

GYLLSTAD

Ekologiska tyger, väskor, kuddfodral och skissböcker

Välkommen till Gyllstad! Här hittar du bl.a. ekologiska tyger, väskor, kuddfodral och miljöcertfierade skissböcker.

Jag som driver Gyllstad heter Ulrika Gyllstad och är en svensk textil- och modedesigner som är passionerat intresserad av tryck och mönster, och för mig är det magiskt att arbeta med textil och tryck. Min inspiration kan komma lite varstans ifrån och ibland från de märkligaste saker. Jag tycker om att titta riktigt nära på föremål och växter i naturen för att upptäcka detaljer och mönster.

Med mitt eget märke, Gyllstad, vill jag dela med mig av min passion för mönster och textil. Här i min shop vet man aldrig vilka produkter som kan dyka upp – men en sak är säker – de kommer att vara mönstrade!

Det vore omöjligt att lansera en textilkollektion idag utan att tänka på vår ömtåliga jord och framtiden för oss som bor här. Därför är tygerna ekologiska, trycktekniken miljövänlig och de svenskproducerade skissblocken är både FSC- och Svanen-märkta.

PS. Du kan köpa mina produkter i webbshoppen eller hos en mina återförsäljare runt om i landet.


Kategorier: Hemtextilier

Nyckelord: -