Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ånga löser problemen

https://www.klimatsmart.se/images/news/tecnovap227x51.jpg

Tecnovaps har ångtvättar och munstycken speciellt anpassade för restauranger. Ångan som är upp till 180°C eliminerar bakterier, mögel, oönskade lukter och tar effektivt bort smuts och fastbrända matrester. Mätningar gjorda visar att rengöring med våra ångtvättar ger ett lika rent resultat som en maskindiskad tallrik. Svartmögel sprids lätt över hela köket via ventialationen så det gäller att eliminera problemet. Ånga är speciellt lämpad för detta då man kommer åt i alla skrymslen vilket man oftast inte gör med traditionell städning. Ångan eliminerar även sporerna. I köket samlas det mycket fett på fläktkåpan och i ventilationen vilket är grogrunden för bakterier och mögel. Med överhettad ånga löser man snabbt och effektivt upp fettet som annars kan vara svårt att få bort helt. Med en ångmopp gör man snabbt rent rostfria fläktkåpor. Kyl och frysar är ofta tidsödande att rengöra då man ofta måste tömma hela frysen för att kunna göra rent den. Med ånga kan man rengöra dessa då de är i drift och utan att behöva tömma hela kylen eller frysen. Ångan fungerar även utmärkt till att avfrosta frysar och även att få bort i på rören vid aggregaten. Väggar och golv rengör också effektivt med ånga. Våra speciellt anpassade vägg och golvmunstycken rengör alla typer av golv och väggmaterial så som kakel, klinker, rostfria ytor, målade väggar, stengolv osv. Ett annat tillbehör är vårt avloppsmunstycke som rengör långt ner i avloppen. Med detta tillbehör gör man inte bara rent själva silen utan även långt ner i avloppet. Den överhettade ångan når långt ner och löser upp smuts och fett i avloppsröret. Grillar, ugnar och stekbord görs effektivt rent med ånga och vårt borstmunstycke. Även tuffa ingrodda matrester får man bort med hjälp av den överhettade ångan. Ånga är 100% miljö och allergivänligt. Endast rent vatten används.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ånga löser problemen

2012-09-13
Tecnovaps har ångtvättar och munstycken speciellt anpassade för restauranger. Ångan som är upp till 180°C eliminerar bakterier, mögel, oönskade lukter och tar effektivt bort smuts och fastbrända matrester.

Mätningar gjorda visar att rengöring med våra ångtvättar ger ett lika rent resultat som en maskindiskad tallrik.

Svartmögel sprids lätt över hela köket via ventialationen så det gäller att eliminera problemet. Ånga är speciellt lämpad för detta då man kommer åt i alla skrymslen vilket man oftast inte gör med traditionell städning. Ångan eliminerar även sporerna.

I köket samlas det mycket fett på fläktkåpan och i ventilationen vilket är grogrunden för bakterier och mögel. Med överhettad ånga löser man snabbt och effektivt upp fettet som annars kan vara svårt att få bort helt. Med en ångmopp gör man snabbt rent rostfria fläktkåpor.

Kyl och frysar är ofta tidsödande att rengöra då man ofta måste tömma hela frysen för att kunna göra rent den. Med ånga kan man rengöra dessa då de är i drift och utan att behöva tömma hela kylen eller frysen. Ångan fungerar även utmärkt till att avfrosta frysar och även att få bort i på rören vid aggregaten.

Väggar och golv rengör också effektivt med ånga. Våra speciellt anpassade vägg och golvmunstycken rengör alla typer av golv och väggmaterial så som kakel, klinker, rostfria ytor, målade väggar, stengolv osv.

Ett annat tillbehör är vårt avloppsmunstycke som rengör långt ner i avloppen. Med detta tillbehör gör man inte bara rent själva silen utan även långt ner i avloppet. Den överhettade ångan når långt ner och löser upp smuts och fett i avloppsröret.

Grillar, ugnar och stekbord görs effektivt rent med ånga och vårt borstmunstycke. Även tuffa ingrodda matrester får man bort med hjälp av den överhettade ångan. Ånga är 100% miljö och allergivänligt. Endast rent vatten används.
Källa: Tecnovap

Senaste nyheter