Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Mögel - mejerikylens värsta fiende

https://www.klimatsmart.se/images/news/agg160x160.jpg

Mejerikylen, inte bara plats för mejerivaror utan även en plats och grogrund för mögel, smuts och bakterier. Med Tecnovaps ångtvättar rengör man snabbt och enkelt mejerikylar från mögel, smuts och bakterier. I mejerikylar bildas det fukt i kylaggregaten och detta ger snabbt upphov till mögel. Det är svårt att komma åt med traditionell städning men med överhettad ånga gör man enkelt rent i hela mejerikylen. Slipp mögel som lätt sprids vidare ut i hela butiken från mejerikylen och bland annat skapar ohälsa. Eftersom möglet även sitter vid kylfläkten så sprids det ut i hela kylen och därefter vidare ut i hela butiken. Detta påverkar inte bara varorna utan även er personal och era kunder som andas in det. Ånga används med fördel som städmetod i hela butiken. Den överhettade ångan gör inte bara rent utan eliminerar även bakterier, mögel och oönskade lukter. Tecnovaps professionella ångtvättar är både enkla och snabba att använda. Ånga är miljö- och allergivänligt eftersom endast vanligt kranvatten används. Rengöring kan även ske under butikens öppettider. Frosta av frysar som fått isbeläggning uatn att stänga av dem. Du spar inte bara tid utan även pengar, en ner isad frys drar mer ström. Många glömmer bort kassor, myntautomater, vagnar med mera. Dessa plater vidrörs av många människor är en spridningskälla för bakterier. Genom att regelbundet rengöra dessa med ånga minskar man bakteriespridningen och därmed också risken för sjukdommar, inte bara hos kunderna utan även hos den egna personalen.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Mögel - mejerikylens värsta fiende

2012-09-14
Med ånga kan du enkelt ta bort
smuts och mögel utan att behöva
stänga av aggregatet.
Mejerikylen, inte bara plats för mejerivaror utan även en plats och grogrund för mögel, smuts och bakterier. Med Tecnovaps ångtvättar rengör man snabbt och enkelt mejerikylar från mögel, smuts och bakterier.

I mejerikylar bildas det fukt i kylaggregaten och detta ger snabbt upphov till mögel. Det är svårt att komma åt med traditionell städning men med överhettad ånga gör man enkelt rent i hela mejerikylen. Slipp mögel som lätt sprids vidare ut i hela butiken från mejerikylen och bland annat skapar ohälsa.

Eftersom möglet även sitter vid kylfläkten så sprids det ut i hela kylen och därefter vidare ut i hela butiken. Detta påverkar inte bara varorna utan även er personal och era kunder som andas in det.

Ånga används med fördel som städmetod i hela butiken. Den överhettade ångan gör inte bara rent utan eliminerar även bakterier, mögel och oönskade lukter. Tecnovaps professionella ångtvättar är både enkla och snabba att använda. Ånga är miljö- och allergivänligt eftersom endast vanligt kranvatten används. Rengöring kan även ske under butikens öppettider. Frosta av frysar som fått isbeläggning uatn att stänga av dem. Du spar inte bara tid utan även pengar, en ner isad frys drar mer ström.

Många glömmer bort kassor, myntautomater, vagnar med mera. Dessa plater vidrörs av många människor är en spridningskälla för bakterier. Genom att regelbundet rengöra dessa med ånga minskar man bakteriespridningen och därmed också risken för sjukdommar, inte bara hos kunderna utan även hos den egna personalen.
Källa: Tecnovap

Senaste nyheter