Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Aura Light får avtal med SKI

https://www.klimatsmart.se/images/news/auralight208x48.jpg

Belysningsföretaget Aura Light har fått ett avtal med SKL Kommentus Inköpscentral (SKI) avseende leverans av ljuskällor. Den miljövänliga belysningen kommer att installeras runt om i Sveriges kommuner, landsting, regioner samt i deras bolags lokaler. I dagsläget har ett femtiotal kommuner anmält intresse för att kunna handla på avtalet. Värdet på upphandlingen är uppskattat till totalt 80 miljoner kronor över avtalstiden som är på fyra år. - Vi är väldigt glada över att få det här avtalet med SKI. Vi erbjuder kostnadseffektiva produkter av hög kvalitet som dessutom gör att de kan bli ännu mer hållbara, säger Erik Frejinger, försäljningschef Aura Light AB. Belysningen från Aura Light kommer att installeras i Sveriges kommuner och landsting, där ett femtiotal aktörer i dagsläget har anmält intresse för att kunna avropa på SKI:s ramavtal av ljuskällor. Avtalet inbegriper Aura Lights Long Life-belysningslösningar som har en livslängd som är upp till fyra gånger längre jämfört med motsvarande standardprodukter. Upphandlingen uppskattas till 20 miljoner per år under avtalstiden som löper under fyra år, vilket resulterar i ett totalt värde på 80 miljoner kronor. - Via våra upphandlingar hjälper SKI till att ta fram konkurrenskraftiga ramavtal. Vi arbetar aktivt med att göra hållbara affärer för kommuner, landsting, regioner och dess bolag och där är belysningen en del för att uppnå detta, säger Jan Jäderberg, ansvarig upphandlingskonsult på SKI. För mer information, kontakta: Erik Frejinger, försäljningschef Aura Light AB, 08-564 881 46, 0708-93 48 88, erik.frejinger@auralight.se Ida Lidwall, Aura Light International AB, 08-564 883 43, 0702-85 97 80, ida.lidwall@auralight.com.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Aura Light får avtal med SKI

2012-06-20
Belysningsföretaget Aura Light har fått ett avtal med SKL Kommentus Inköpscentral (SKI) avseende leverans av ljuskällor. Den miljövänliga belysningen kommer att installeras runt om i Sveriges kommuner, landsting, regioner samt i deras bolags lokaler. I dagsläget har ett femtiotal kommuner anmält intresse för att kunna handla på avtalet. Värdet på upphandlingen är uppskattat till totalt 80 miljoner kronor över avtalstiden som är på fyra år.

- Vi är väldigt glada över att få det här avtalet med SKI. Vi erbjuder kostnadseffektiva produkter av hög kvalitet som dessutom gör att de kan bli ännu mer hållbara, säger Erik Frejinger, försäljningschef Aura Light AB.

Belysningen från Aura Light kommer att installeras i Sveriges kommuner och landsting, där ett femtiotal aktörer i dagsläget har anmält intresse för att kunna avropa på SKI:s ramavtal av ljuskällor. Avtalet inbegriper Aura Lights Long Life-belysningslösningar som har en livslängd som är upp till fyra gånger längre jämfört med motsvarande standardprodukter.

Upphandlingen uppskattas till 20 miljoner per år under avtalstiden som löper under fyra år, vilket resulterar i ett totalt värde på 80 miljoner kronor.

- Via våra upphandlingar hjälper SKI till att ta fram konkurrenskraftiga ramavtal. Vi arbetar aktivt med att göra hållbara affärer för kommuner, landsting, regioner och dess bolag och där är belysningen en del för att uppnå detta, säger Jan Jäderberg, ansvarig upphandlingskonsult på SKI.

För mer information, kontakta:
Erik Frejinger, försäljningschef Aura Light AB, 08-564 881 46, 0708-93 48 88, erik.frejinger@auralight.se
Ida Lidwall, Aura Light International AB, 08-564 883 43, 0702-85 97 80, ida.lidwall@auralight.com.
Källa: Aura Light

Senaste nyheter