Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ekologiska hundleksaker av hampa

https://www.klimatsmart.se/images/news/hudleksaker.jpg

Leksakerna – Bungee-Bone och Hemp Bisquit - är planetvänliga och hållbara och ligger väldigt mycket i tiden. Dessutom är de gjorda i en attraktiv design och aktiverar buset. The Good Dog Company, baserat i Golden, Colorado, designar och tillverkar hållbara och planetvänliga produkter för hundar och katter. The Good dog Companys grundare Kim Oliver är en hängiven hundägare som ville veta mer om hampaplantan och de myter som är kopplade till denna. Efter att Kim forskat kring denna missförstådda planta och hade lärt sig om dess många fördelar och användningsområden fann hon sig själv involverad i affärer för hundprodukter tillverkade av hampa. Dessa klimatsmarta leksaker marknadsförs av Lagerstedt & Company på den svenska marknaden. Djur kan precis som vi människor få i sig gifter via t ex leksaker. Bungge-Bone och Hemp Bisquit gör minsta möjliga miljöpåverkan genom att de är tillverkade av naturmaterial såsom hållbar hampa och certifierat ekologisk bomull. Hampatyg är väldigt resistent mot nedbrytning av mögel, bakterier, saltvatten, solljus, förslitning och kemikalier och är fullt nedbrytbart (i motsats till syntetiska fibrer). Du slipper pesticider & bekämpningsmedel och polyester, nylon, antibakteriella medel, ftalater, krom och liknande. Hampa är starkt och hållbart, komfortabelt och hälsosamt. Hampatyg har en hög kapacitet och står emot väder och vind - alla säsonger. För en helt naturlig och ekologisk värld till våra fyrfota vänner! Kontakt: Carina Lagerstedt Nilsson, info@lagerstedtocompany.com, www.lagerstedtocompany.com, 0418-43 09 14.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Gita Ljunggren

Dela på Facebook

Ekologiska hundleksaker av hampa

2010-05-21
Leksakerna – Bungee-Bone och Hemp Bisquit - är planetvänliga och hållbara och ligger väldigt mycket i tiden. Dessutom är de gjorda i en attraktiv design och aktiverar buset.

The Good Dog Company, baserat i Golden, Colorado, designar och tillverkar hållbara och planetvänliga produkter för hundar och katter.

The Good dog Companys grundare Kim Oliver är en hängiven hundägare som ville veta mer om hampaplantan och de myter som är kopplade till denna. Efter att Kim forskat kring denna missförstådda planta och hade lärt sig om dess många fördelar och användningsområden fann hon sig själv involverad i affärer för hundprodukter tillverkade av hampa.

Dessa klimatsmarta leksaker marknadsförs av Lagerstedt & Company på den svenska marknaden.

Djur kan precis som vi människor få i sig gifter via t ex leksaker. Bungge-Bone och Hemp Bisquit gör minsta möjliga miljöpåverkan genom att de är tillverkade av naturmaterial såsom hållbar hampa och certifierat ekologisk bomull.

Hampatyg är väldigt resistent mot nedbrytning av mögel, bakterier, saltvatten, solljus, förslitning och kemikalier och är fullt nedbrytbart (i motsats till syntetiska fibrer).

Du slipper pesticider & bekämpningsmedel och polyester, nylon, antibakteriella medel, ftalater, krom och liknande.

Hampa är starkt och hållbart, komfortabelt och hälsosamt. Hampatyg har en hög kapacitet och står emot väder och vind - alla säsonger.

För en helt naturlig och ekologisk värld till våra fyrfota vänner!

Kontakt: Carina Lagerstedt Nilsson, info@lagerstedtocompany.com,
www.lagerstedtocompany.com, 0418-43 09 14.

Senaste nyheter