Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Siemens diskmaskiner topptestade

https://www.klimatsmart.se/images/news/diskmaskin250x288.jpg

Siemens diskmaskiner har återigen belönats med toppbetyg i prestigefyllt test. I Råd och Röns senaste test av diskmaskiner som genomfördes i April 2012 får Siemens diskmaskin (SN 45M205SK) genomgående bra betyg. Det är tredje året i rad som Siemens tar hem fina utmärkelser för sina diskmaskiner. Den topptestade diskmaskinen från Siemens (SN 45M205SK) är en 60 centimeters diskmaskin som rymmer 13 standardkuvert. Råd & Röns betygsättning av de testade diskmaskinerna utgick från en rad faktorer. Bland annat betygsattes disk- och torkresultat, tid, ljudnivå, vatten- samt elförbrukning. Testet utfördes på tio olika diskmaskiners autoprogram. Disken smutsades ner och fick sedan torka in i ugn. Därefter lastades disken in i diskmaskinerna enligt anvisningar och slutligen gjordes mätningar av resultatet. Siemens SN 45M205SK har fem diskprogram, bland annat det testade autoprogrammet som känner av hur smutsig disken är och anpassar mängden vatten samt temperatur därefter. Dessutom har diskmaskinen funktionen varioSpeed som gör att du kan diska på halva tiden med bibehållet disk- och torkresultat. Diskmaskinen finns i färgerna vitt och rostfritt stål. För tredje året i rad kammar Siemens hem toppbetyg för sina diskmaskiner i prestigefyllda tester. Gemensamt för de senaste tre årens topptestade diskmaskiner är att alla tillhör Siemens energieffektiva eco PLUS-sortiment. Dessutom är maskinerna premium-produkter när det kommer till design, prestanda och innovativa funktioner. Något som tillsammans bidrar till Siemens goda testresultat.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Siemens diskmaskiner topptestade

2012-06-29
Siemens diskmaskiner har återigen belönats med toppbetyg i prestigefyllt test. I Råd och Röns senaste test av diskmaskiner som genomfördes i April 2012 får Siemens diskmaskin (SN 45M205SK) genomgående bra betyg. Det är tredje året i rad som Siemens tar hem fina utmärkelser för sina diskmaskiner.

Den topptestade diskmaskinen från Siemens (SN 45M205SK) är en 60 centimeters diskmaskin som rymmer 13 standardkuvert. Råd & Röns betygsättning av de testade diskmaskinerna utgick från en rad faktorer. Bland annat betygsattes disk- och torkresultat, tid, ljudnivå, vatten- samt elförbrukning. Testet utfördes på tio olika diskmaskiners autoprogram. Disken smutsades ner och fick sedan torka in i ugn. Därefter lastades disken in i diskmaskinerna enligt anvisningar och slutligen gjordes mätningar av resultatet.

Siemens SN 45M205SK har fem diskprogram, bland annat det testade autoprogrammet som känner av hur smutsig disken är och anpassar mängden vatten samt temperatur därefter. Dessutom har diskmaskinen funktionen varioSpeed som gör att du kan diska på halva tiden med bibehållet disk- och torkresultat. Diskmaskinen finns i färgerna vitt och rostfritt stål.

För tredje året i rad kammar Siemens hem toppbetyg för sina diskmaskiner i prestigefyllda tester. Gemensamt för de senaste tre årens topptestade diskmaskiner är att alla tillhör Siemens energieffektiva eco PLUS-sortiment. Dessutom är maskinerna premium-produkter när det kommer till design, prestanda och innovativa funktioner. Något som tillsammans bidrar till Siemens goda testresultat.
Källa: Siemens Home

Senaste nyheter