Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Nya energieffektiva ugnar från Bosch

https://www.klimatsmart.se/images/news/bosch250x102.jpg

Med nya Serie 8 satsar Bosch på ugnar som är energieffektiva, lätta att använda och som samtidigt uppfyller höga krav på kvalitet, hållbarhet och bekvämlighet. Effektiv, elegant och tillförlitlig: De nya funktionerna innebär även att ugnarna är mycket energieffektiva. Många vitvaror från Bosch har idag ekonomisk LED-belysning och kolborstfria effektiva motorer såsom EcoSilence Drive. Förutom energismarthet hos ugnarna satsar Bosch på design med en kombination av rostfria paneler, inbyggd kontrollring och glas. Allt så lätt som möjligt att ställa in och ha översikt över. Bak- och matsensorer: Nya funktioner och sensorer för bakning och matlagning i ugn gör det näst intill omöjligt att misslyckas i köket. PerfectBake-sensorn mäter fukthalten i ugnen från det som bakas för att sedan justera och anpassa automatiskt. När bakverket är klart stänger ugnen av sig själv. Kakor, bröd, pajer och andra bakverk gräddas till perfektion och riskerar inte att glömmas och brännas eller bli för degiga. PerfectRoast-sensorn är en stektermometer som mäter kärntemperaturen på fågel, fisk och kött. Genom att sensorn mäter temperaturen på tre olika punkter istället för en riskerar inte missvisande temperaturer som exempelvis kan uppstå om mätningen gjorts i ben eller i fyllning. 4D varmluftssystem: Det nya 4D varmluftssystemet innebär att den som lagar mat inte behöver testa vilken fals eller plats i ugnen som passar bäst för att uppnå det bästa resultatet. Den varma luften fördelas jämnt i hela ugnen med hjälp av en ny typ av fläkthjul som roterar i båda riktningarna växelvis. Ångpuff är ytterligare en ny funktion som garanterar att maten blir krispig på utsidan och ändå saftig i mitten.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Nya energieffektiva ugnar från Bosch

2014-09-12
Med nya Serie 8 satsar Bosch på ugnar som är energieffektiva, lätta att använda och som samtidigt uppfyller höga krav på kvalitet, hållbarhet och bekvämlighet.

Effektiv, elegant och tillförlitlig:
De nya funktionerna innebär även att ugnarna är mycket energieffektiva. Många vitvaror från Bosch har idag ekonomisk LED-belysning och kolborstfria effektiva motorer såsom EcoSilence Drive. Förutom energismarthet hos ugnarna satsar Bosch på design med en kombination av rostfria paneler, inbyggd kontrollring och glas. Allt så lätt som möjligt att ställa in och ha översikt över.

Bak- och matsensorer:
Nya funktioner och sensorer för bakning och matlagning i ugn gör det näst intill omöjligt att misslyckas i köket. PerfectBake-sensorn mäter fukthalten i ugnen från det som bakas för att sedan justera och anpassa automatiskt. När bakverket är klart stänger ugnen av sig själv. Kakor, bröd, pajer och andra bakverk gräddas till perfektion och riskerar inte att glömmas och brännas eller bli för degiga.

PerfectRoast-sensorn är en stektermometer som mäter kärntemperaturen på fågel, fisk och kött. Genom att sensorn mäter temperaturen på tre olika punkter istället för en riskerar inte missvisande temperaturer som exempelvis kan uppstå om mätningen gjorts i ben eller i fyllning.

4D varmluftssystem:
Det nya 4D varmluftssystemet innebär att den som lagar mat inte behöver testa vilken fals eller plats i ugnen som passar bäst för att uppnå det bästa resultatet. Den varma luften fördelas jämnt i hela ugnen med hjälp av en ny typ av fläkthjul som roterar i båda riktningarna växelvis. Ångpuff är ytterligare en ny funktion som garanterar att maten blir krispig på utsidan och ändå saftig i mitten.

Senaste nyheter