Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Bosch på IFA: Bosch fokuserar på ansvar och prestanda

https://www.klimatsmart.se/images/news/boss250x159.jpg

Bosch:s agenda på IFA 2013 omfattar förändringen av privathushållen. Enligt undersökningsresultaten ur hållbarhetsstudien som Bosch, tillsammans med Monheimer Institut, genomfört under 2013 anser tyska konsumenter att en ansvarsfull livsstil och hållbarhetsfrågor kommer spela en allt större roll i deras liv. Som en av de ledande tillverkarna av högkvalitativa, pålitliga och kraftfulla hushållsmaskiner erbjuder Bosch hållbara och högpresterande produkter för en ansvarstagande livsstil. Att tänka grönt och miljömedvetet är idag en central del i många innovationer hos Bosch. Det utgör exempel på en investering i kommande generationer. Ännu en gång kommer företagets monter på mässan utformas i form av ett interaktivt forsknings- och testlaboratorium. Med succén under 2012 i färskt minne ger den här installationen besökarna en möjlighet komma nära händelsernas kärna, samt att låta dem uppleva flera innovationer på nära håll. Under 2013 är den här typen av teknologi inte uppdelad i produktkategorier, utan i ”World Of Benefit” – anpassad efter kunden. Bosch strävar efter att tillfredsställa kundernas behov oavsett produkt: i Energy Research-labbet kretsar allting kring effektivitet och grön teknologi, samtidigt som funktionsduglighet och säkerställande av testresultat av högsta klass ligger i fokus i vårt Performance Test Center. I Silence Test Area kan besökare uppleva de ”ljudlösa” ljudnivåer hos moderna maskiner från Bosch. Quality Test Zone erbjuder en insikt i filosofin kring kvalitet och kvalitetssäkring, och visar var Bosch:s karakteristiska värderingar kring prestanda, pålitlighet och hållbarhet kommer ifrån. Bosch kommer i år ännu en gång presentera omfattande utmärkelser från utomstående och oberoende testkällor: efter att ha fått toppbetyg i mer än 20 tester gjorda av det tyska Stiftung Warentest vet företaget att det är på rätt väg när det gäller dess kvalitetsstrategi. Och inte enbart i Tyskland är det oberoende testinstitut som ger Bosch höga betyg. Bland de senaste testerna från Råd & Rön återfinns både kyl/frysar, diskmaskiner och vattenkokare bland de som fått bäst i test. I årets produkthöjdpunkter ligger fokus på ljudnivåer: knäpptysta hushållsmaskiner från Silence Edition 2013 kommer visas upp. De ger inte bara ett förstklassigt resultat, utan gör även hemmet lugnare och mer rogivande. En annan viktig fråga i år är glasvård, där Bosch presenterar en diskmaskin med Zeolite®-teknologi. Den kombinerar innovativa egenskaper tillsammans med nya diskprogram som det speciella glasprogrammet för glas i 40 grader och tillbehör som ger strålande glans och samtidigt skydd för ömtåliga glas. Fler höjdpunkter väntar också besökarna i form av nya fläktkåpor, induktionshällar, kylar och frysar och mindre hushållsmaskiner. En ytterligare prioritering för Bosch är expansionen av utbudet av högeffektiva men energieffektiva maskiner. Bosch har även det största utbudet av A+++-klassade hushållsmaskiner i Europa.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Bosch på IFA: Bosch fokuserar på ansvar och prestanda

2013-09-10
Bosch:s agenda på IFA 2013 omfattar förändringen av privathushållen. Enligt undersökningsresultaten ur hållbarhetsstudien som Bosch, tillsammans med Monheimer Institut, genomfört under 2013 anser tyska konsumenter att en ansvarsfull livsstil och hållbarhetsfrågor kommer spela en allt större roll i deras liv. Som en av de ledande tillverkarna av högkvalitativa, pålitliga och kraftfulla hushållsmaskiner erbjuder Bosch hållbara och högpresterande produkter för en ansvarstagande livsstil. Att tänka grönt och miljömedvetet är idag en central del i många innovationer hos Bosch. Det utgör exempel på en investering i kommande generationer.

Ännu en gång kommer företagets monter på mässan utformas i form av ett interaktivt forsknings- och testlaboratorium. Med succén under 2012 i färskt minne ger den här installationen besökarna en möjlighet komma nära händelsernas kärna, samt att låta dem uppleva flera innovationer på nära håll. Under 2013 är den här typen av teknologi inte uppdelad i produktkategorier, utan i ”World Of Benefit” – anpassad efter kunden. Bosch strävar efter att tillfredsställa kundernas behov oavsett produkt: i Energy Research-labbet kretsar allting kring effektivitet och grön teknologi, samtidigt som funktionsduglighet och säkerställande av testresultat av högsta klass ligger i fokus i vårt Performance Test Center. I Silence Test Area kan besökare uppleva de ”ljudlösa” ljudnivåer hos moderna maskiner från Bosch. Quality Test Zone erbjuder en insikt i filosofin kring kvalitet och kvalitetssäkring, och visar var Bosch:s karakteristiska värderingar kring prestanda, pålitlighet och hållbarhet kommer ifrån.

Bosch kommer i år ännu en gång presentera omfattande utmärkelser från utomstående och oberoende testkällor: efter att ha fått toppbetyg i mer än 20 tester gjorda av det tyska Stiftung Warentest vet företaget att det är på rätt väg när det gäller dess kvalitetsstrategi. Och inte enbart i Tyskland är det oberoende testinstitut som ger Bosch höga betyg. Bland de senaste testerna från Råd & Rön återfinns både kyl/frysar, diskmaskiner och vattenkokare bland de som fått bäst i test. I årets produkthöjdpunkter ligger fokus på ljudnivåer: knäpptysta hushållsmaskiner från Silence Edition 2013 kommer visas upp. De ger inte bara ett förstklassigt resultat, utan gör även hemmet lugnare och mer rogivande.

En annan viktig fråga i år är glasvård, där Bosch presenterar en diskmaskin med Zeolite®-teknologi. Den kombinerar innovativa egenskaper tillsammans med nya diskprogram som det speciella glasprogrammet för glas i 40 grader och tillbehör som ger strålande glans och samtidigt skydd för ömtåliga glas. Fler höjdpunkter väntar också besökarna i form av nya fläktkåpor, induktionshällar, kylar och frysar och mindre hushållsmaskiner. En ytterligare prioritering för Bosch är expansionen av utbudet av högeffektiva men energieffektiva maskiner. Bosch har även det största utbudet av A+++-klassade hushållsmaskiner i Europa.

Senaste nyheter