Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Tunn design och smarta beräkningar

https://www.klimatsmart.se/images/news/canonxmark167x250.jpg

Canon utökar idag sin eleganta och portabla räknarserie med modellen X MARK I MOUSE Slim. Den är mindre än den tidigare modellen i den populära X-serien och har 3 funktioner i en enda enhet: en räknare, en trådlös lasermus och ett numeriskt tangentbord för datorn. Räknaren passar både för yrkesmässigt bruk på resande fot och för personlig användning, den ger stor flexibilitet och är delvis tillverkad av återvunnet material från Canon. X MARK I MOUSE Slim är mindre än föregångaren X MARK I MOUSE, men har samma förstklassiga design. Den tunna, vinklade formen och matta ytan ger ett bekvämt och fast grepp och med sin reducerade storlek och lätta design är den perfekt att använda tillsammans med bärbara datorer. Modellen tillverkas i skimrande vitt eller blänkande svart. Med tre klickknappar, inbyggd Bluetooth 2.0 för direktanslutning till datorer och ett klickhjul med fullständiga funktioner kan räknaren användas som trådlös lasermus (1200 dpi). X MARK I MOUSE Slim är kompatibel både med Windows®- och Macintosh‑hårdvara, så att användarna kan arbeta på olika enheter och dessutom utnyttja den som trådlöst numeriskt tangentbord för bekväm datainmatning – speciellt tillsammans med bärbara datorer. På den högupplösta LCD-displayen visas uppgifterna och maskinens status klart och tydligt och de slitstarka tangenterna med PC-känsla gör det enkelt att arbeta med komplexa beräkningar. X MARK I MOUSE Slim kan också låsas för att undvika oavsiktliga inmatningar när den används som mus. X MARK I MOUSE Slim kan skryta både med avancerade funktioner och den låga miljöpåverkan som kännetecknar Canons räknarserie. Precis som de tidigare modellerna i X-serien är räknarens nedre hölje delvis tillverkat av återvunnen plast från Canons kopiatorer. Ett effektivt strömförsörjningssystem sparar energi tack vare automatisk avstängning efter angiven tid när räknaren inte använts. På displayen visas dessutom en indikator för låg batterinivå så att användarna kan stänga av musräknaren manuellt när den inte används och på så sätt utöka batteriets livslängd. X MARK I MOUSE Slim kommer att finnas tillgänglig i oktober 2011. Rekommenderat pris inkl moms 395 kr. För mer information, kontakta: Erik Strandskog, Produktchef laser, scannrar, räknare Canon Svenska AB, 08-744 86 88, erik.strandskog@canon.se Helen Iwefors Häggblom, Canon Svenska AB, 08-744 85 30, helen.iwefors-haggblom@canon.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Tunn design och smarta beräkningar

2011-09-05
Canon utökar idag sin eleganta och portabla räknarserie med modellen X MARK I MOUSE Slim. Den är mindre än den tidigare modellen i den populära X-serien och har 3 funktioner i en enda enhet: en räknare, en trådlös lasermus och ett numeriskt tangentbord för datorn. Räknaren passar både för yrkesmässigt bruk på resande fot och för personlig användning, den ger stor flexibilitet och är delvis tillverkad av återvunnet material från Canon.

X MARK I MOUSE Slim är mindre än föregångaren X MARK I MOUSE, men har samma förstklassiga design. Den tunna, vinklade formen och matta ytan ger ett bekvämt och fast grepp och med sin reducerade storlek och lätta design är den perfekt att använda tillsammans med bärbara datorer. Modellen tillverkas i skimrande vitt eller blänkande svart.

Med tre klickknappar, inbyggd Bluetooth 2.0 för direktanslutning till datorer och ett klickhjul med fullständiga funktioner kan räknaren användas som trådlös lasermus (1200 dpi). X MARK I MOUSE Slim är kompatibel både med Windows®- och Macintosh‑hårdvara, så att användarna kan arbeta på olika enheter och dessutom utnyttja den som trådlöst numeriskt tangentbord för bekväm datainmatning – speciellt tillsammans med bärbara datorer.

På den högupplösta LCD-displayen visas uppgifterna och maskinens status klart och tydligt och de slitstarka tangenterna med PC-känsla gör det enkelt att arbeta med komplexa beräkningar. X MARK I MOUSE Slim kan också låsas för att undvika oavsiktliga inmatningar när den används som mus.

X MARK I MOUSE Slim kan skryta både med avancerade funktioner och den låga miljöpåverkan som kännetecknar Canons räknarserie. Precis som de tidigare modellerna i X-serien är räknarens nedre hölje delvis tillverkat av återvunnen plast från Canons kopiatorer.

Ett effektivt strömförsörjningssystem sparar energi tack vare automatisk avstängning efter angiven tid när räknaren inte använts. På displayen visas dessutom en indikator för låg batterinivå så att användarna kan stänga av musräknaren manuellt när den inte används och på så sätt utöka batteriets livslängd.

X MARK I MOUSE Slim kommer att finnas tillgänglig i oktober 2011. Rekommenderat pris inkl moms 395 kr.

För mer information, kontakta:
Erik Strandskog, Produktchef laser, scannrar, räknare
Canon Svenska AB, 08-744 86 88, erik.strandskog@canon.se
Helen Iwefors Häggblom, Canon Svenska AB, 08-744 85 30, helen.iwefors-haggblom@canon.se.
Källa: Canon

Senaste nyheter