Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Världens 1:a klimatneutrala tvättmedel

https://www.klimatsmart.se/images/news/oceantvattmedel250x122.jpg

Tidigare i år lanserades det första klimatneutrala tvättmedlet i världen. Ocean Dubbeldryg gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen i Sverige med ca 40 000 000 kg. Ren tvätt ger smutsiga utsläpp. Det är den tvättäkta sanningen. Alla tvättmedel består av kemikalier, men inga kemikalier är vänliga mot miljön. För att få rena kläder blir vi delaktiga i en kedja av smutsiga utsläpp. Ocean Dubbeldryg är det första klimatneutrala tvättmedlet på marknaden. Att tvätta klimatneutralt skonar inte bara miljön, det skonar också din plånbok. Som namnet vittnar om är Ocean Dubbeldryg världens drygaste tvättmedel. Därför räcker det mer än dubbelt så länge jämfört med ett vanligt tvättmedel. Du tvättar mer för mindre pengar helt enkelt. Med ett och samma tvättmedel kan du tvätta allt från 30° handtvätt till 90° vittvätt. Effektivt så till den milda grad att tvätten blir ren redan vid låg temperatur. Detta tvättmedel har inte blivit klimatneutralt på bekostnad av tvättresultatet. Det kan vi garantera. För mer information och kontakt: 08-683 88 00. Kemibolaget Ocean är först i världen med att lansera ett klimatneutralt tvättmedel. För att bli klimatneutral beräknar man sina koldioxidutsläpp, genomför åtgärder för att minska dessa och kompenserar för de utsläpp som kvarstår. Varumärket Ocean baseras på beprövade och biologiskt nedbrytbara råvaror, de innehåller inte zeoliter och flertalet produkter rekommenderas av Astma- & Allergiförbundet.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Världens 1:a klimatneutrala tvättmedel

2009-11-13
Tidigare i år lanserades det första klimatneutrala tvättmedlet i världen. Ocean Dubbeldryg gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen i Sverige med ca 40 000 000 kg.

Ren tvätt ger smutsiga utsläpp. Det är den tvättäkta
sanningen. Alla tvättmedel består av kemikalier, men inga kemikalier är vänliga mot miljön. För att få rena kläder blir vi delaktiga i en kedja av smutsiga utsläpp. Ocean Dubbeldryg är det första klimatneutrala tvättmedlet på marknaden.

Att tvätta klimatneutralt skonar inte bara miljön, det skonar också din plånbok. Som namnet vittnar om är Ocean Dubbeldryg världens drygaste tvättmedel. Därför räcker det mer än dubbelt så länge jämfört med ett vanligt tvättmedel. Du tvättar mer för mindre pengar helt enkelt.

Med ett och samma tvättmedel kan du tvätta allt från 30° handtvätt till 90° vittvätt. Effektivt så till den milda grad att tvätten blir ren redan vid låg temperatur. Detta tvättmedel har inte blivit klimatneutralt på bekostnad av tvättresultatet. Det kan vi garantera.

För mer information och kontakt: 08-683 88 00.

Kemibolaget Ocean är först i världen med att lansera ett klimatneutralt tvättmedel. För att bli klimatneutral beräknar man sina koldioxidutsläpp, genomför åtgärder för att minska dessa och kompenserar för de utsläpp som kvarstår. Varumärket Ocean baseras på beprövade och biologiskt nedbrytbara råvaror, de innehåller inte zeoliter och flertalet produkter rekommenderas av Astma- & Allergiförbundet.


För mer information om Ocean Dubbeldryg, se: www.oceanprodukter.se/files/OCEAN_Klimatneutralfolder(2).pdf
Källa: Ocean

Senaste nyheter