Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Torkad frukt för ekotvätt Lagerstedt &Co

https://www.klimatsmart.se/images/news/eaternal_sapnotspulver_244x250.jpg

Lite torkade frukter kan faktiskt göra nytta. Våra soltorkade såpnötter har ej genomgått någon form av kemisk behandling och innehåller inga skadliga eller artificiella ingredienser. De är faktiskt helt och hållet naturliga till förmån för vår miljö. Tvättnötterna får tvätten ren utan att släppa ut skadliga mängder av fosfat, eller silver till vattendrag och hav. Frukten är inkapslad i ett mjukt ytterskal. När frukten är mogen faller den från trädet. Därefter skördas den och soltorkas. Såpnötterna är perfekta till tvätt, disk och allmän rengöring och de rengör skonsamt och helt naturligt. I förpackningen medföljer det även en bomullspåse av certifierat ekologisk bomull. Kartongerna är tillverkade av återvunnet, handgjort papper och trycket är av vegetabiliskt bläck. Portionspåsarna innehåller såpnötspulver, Kalciumkarbonat och ekologisk citrongräsolja och är tillverkade av viskos som är 100 % bionedbrytbart. Viskosen som används i portionspåsarna är oblekt och tillverkas på ett ekovänligt sätt. Kalciumkarbonaten som används i portionspåsarna förekommer naturligt i bl. a. kalksten och krita. Citrongräs är ett släkte av 55 olika grässorter som växer i varmt klimat. Örten används mycket som krydda. Det citrongräs Eaternal använder kommer från Indien. Eaternal gårdar, beredning, packning, lagerhållning och exportenheter är kontrollerade och certifierade av OneCert USA. Eaternals ekologiska produkter följer European Union's (EEC) 2092/91, USDA NOP och Indian NPOP standarden för ekologiskt lantbruk. För mer information, kontakta: Cina Lagerstedt Nilsson, www.lagerstedtocompany.com, info@lagerstedtocompany.com, 0418-43 09 14

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Torkad frukt för ekotvätt Lagerstedt &Co

2009-09-29
Eaternal Såpnötspulver
Lite torkade frukter kan faktiskt göra nytta. Våra soltorkade såpnötter har ej genomgått någon form av kemisk behandling och innehåller inga skadliga eller artificiella ingredienser. De är faktiskt helt och hållet naturliga till förmån för vår miljö.

Tvättnötterna får tvätten ren utan att släppa ut skadliga mängder av fosfat, eller silver till vattendrag och hav. Frukten är inkapslad i ett mjukt ytterskal. När frukten är mogen faller den från trädet. Därefter skördas den och soltorkas.

Såpnötterna är perfekta till tvätt, disk och allmän rengöring och de rengör skonsamt och helt naturligt. I förpackningen medföljer det även en bomullspåse av certifierat ekologisk bomull. Kartongerna är tillverkade av återvunnet, handgjort papper och trycket är av vegetabiliskt bläck.

Portionspåsarna innehåller såpnötspulver, Kalciumkarbonat och ekologisk citrongräsolja och är tillverkade av viskos som är 100 % bionedbrytbart. Viskosen som används i portionspåsarna är oblekt och tillverkas på ett ekovänligt sätt. Kalciumkarbonaten som används i portionspåsarna förekommer naturligt i bl. a. kalksten och krita.

Citrongräs är ett släkte av 55 olika grässorter som växer i varmt klimat. Örten används mycket som krydda. Det citrongräs Eaternal använder kommer från Indien.

Eaternal gårdar, beredning, packning, lagerhållning och exportenheter är kontrollerade och certifierade av OneCert USA. Eaternals ekologiska produkter följer European Union's (EEC) 2092/91, USDA NOP och Indian NPOP standarden för ekologiskt lantbruk.

För mer information, kontakta: Cina Lagerstedt Nilsson, www.lagerstedtocompany.com, info@lagerstedtocompany.com, 0418-43 09 14

Senaste nyheter