Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Redivivus i Västerås satsar på hållbart mobilägande

https://www.klimatsmart.se/images/news/redivivus-kaveh-kardoni250x150.jpg

När Redivivus etablerade sig i Västerås för två år sedan var de inriktade på att serva mobilverkstäder runt om i landet med sin unika refurbish-metod, att återställa skadade mobilskärmar, så att de kan återbrukas. Vid ingången av 2017 drar de även igång reparationer av hela mobiltelefoner i egen regi. Arbetet med att säkra upp tillgången på bra reservdelar har pågått sedan senhösten. Och nu är allt på plats för att gå ut till både till allmänhet, företag och förvaltningar i kommunen med erbjudandet. - För oss var det ett naturligt steg i utvecklingen säger Kaveh Kardoni, ägare av Redivivus. - Vi har fått så många förfrågningar från privatpersoner och företag i och kring Västerås att ta hand om hela processen så vi beslutade oss för att köra igång, fortsätter han. Redivivus fokus ligger fortsatt på den inslagna vägen med miljötänk och hållbart ägande. De miljöutmärkelser och märkningar de erhållit den senaste tiden är kvitton för detta. Sedan en tid har de ingått i Miljönär av Avfall Sverige och i år gick de med i klimatsmart.se. De har även sedan tidigare en egen återvinningsstation i samarbete med Vafab Miljö. - Vi har sett sambandet mellan att spara på resurser och ekonomi. De går oftast hand i hand. Och vi måste ställa om från det kortsiktiga ”slit och släng” till ett mer hållbart förhållningssätt i hela samhället. Vi känner att marknaden blir mer och mer mogen för våra tankar och idéer. Det ska bli spännande att se om fler i Västerås tänker som vi, avslutar Kaveh. Läs mer om Redivivus nya satsning på Facebook: www.facebook.com/redivivusAB/ / Jonas Jernberg, Klimatsmart.se

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Redivivus i Västerås satsar på hållbart mobilägande

2017-02-13
Kaveh Kardoni, Redivivus
När Redivivus etablerade sig i Västerås för två år sedan var de inriktade på att serva mobilverkstäder runt om i landet med sin unika refurbish-metod, att återställa skadade mobilskärmar, så att de kan återbrukas.

Vid ingången av 2017 drar de även igång reparationer av hela mobiltelefoner i egen regi. Arbetet med att säkra upp tillgången på bra reservdelar har pågått sedan senhösten. Och nu är allt på plats för att gå ut till både till allmänhet, företag och förvaltningar i kommunen med erbjudandet.

- För oss var det ett naturligt steg i utvecklingen säger Kaveh Kardoni, ägare av Redivivus.

- Vi har fått så många förfrågningar från privatpersoner och företag i och kring Västerås att ta hand om hela processen så vi beslutade oss för att köra igång, fortsätter han.

Redivivus fokus ligger fortsatt på den inslagna vägen med miljötänk och hållbart ägande. De miljöutmärkelser och märkningar de erhållit den senaste tiden är kvitton för detta.

Sedan en tid har de ingått i Miljönär av Avfall Sverige och i år gick de med i klimatsmart.se. De har även sedan tidigare en egen återvinningsstation i samarbete med Vafab Miljö.

- Vi har sett sambandet mellan att spara på resurser och ekonomi. De går oftast hand i hand. Och vi måste ställa om från det kortsiktiga ”slit och släng” till ett mer hållbart förhållningssätt i hela samhället.

Vi känner att marknaden blir mer och mer mogen för våra tankar och idéer. Det ska bli spännande att se om fler i Västerås tänker som vi, avslutar Kaveh.

Läs mer om Redivivus nya satsning på Facebook: www.facebook.com/redivivusAB/

/ Jonas Jernberg, Klimatsmart.se
Källa: Redivivus

Senaste nyheter